Azi se implinesc doi ani de la moartea lui...
Da, lumea a ramas mai saraca, fara el.
http://www.youtube.com/watch?v=XAi3VTSdTxU
RIP.
Da! Michael a fost, este si va ramane unic. A fost un om deosebit.
R.I.P MJ!
The king of pop forever!
Chiar da! Nu sunt cel mai mare fan dar era cineva special! Inainte sa moara nu stiam prea multe despre el! Si sunt de acord cu "ti-l dam pe bieber numai da ni-l pe inapoi pe michael"!
Inainte sa moara nu il apreciam dar acum regret si da cred ca imi pare rau...tie?
Da, si la fel ca si CoCoUBESTEyuky, ma indoiesc ca cineva va reusi vreodata sa il egaleze...
Da imi pare rau ca a murit. Dumnezeu sa-; odihneasca iar el de sus de unde e sa aiba grija de copii lui si sa-i vegheze
Da dar va rog nu mai ziceti sa l dati pe ubi lui dumnezeu pentru ca justin e ubi meu
Da...inainte sa moara nu eram prea " familiala " cu subiectul. Adica da,ok,stiam Michael Jackson, regele muzicii pop, dar nimic foarte mult.Imi placea foarte tare stilul lui si inca imi place. Vorbesc de stilul.de pe scena
Da...Eram o fana de a lui de dinainte sa moara.Serios! Doar ca pe youtube nu se gaseam toate videoclipurile sale pana acum 2 ani, si nu le spuneam nimic colegelor mele de frica ca ma vor considera nebuna...Dar dupa aceea, toata lumea a venit cu palari si a inceput sa se pipaie intre picioare.Niciodata nu stim sa apreciem pe cineva pana nu-l pierdem!
Fan MJ Forever!
MadaAwwr întreabă: