Buna Cristi, chiar ma intrebam de ce nu intrebi de ele, te invit la sarmalute fierbinti in foi de vita, smantana si mamaliguta, vii? Hai ca stii ca la noi in Moldova ies cele mai bune.
La pachet nu trimiti? Platesc la primire, sa mor eu!
Buna! valeu mama da cu frunza de varza nu ai?:d in fine mananc de care ai si de care dai
O zi minunata sa ai
Bineinteles, sunt minunate, problema este cine are atata rabdare sa le faca.
Eu m-am obisnuit sa fac sarmale din foi de varza, pe principiul cat ii frunza atatai si sarmaua, asa ca, de multi ani, nu am mai facut sarmalutele de care vorbesti tu.
Fiul meu fiind la Iasi, la masa, intrebat fiind cate sarmale sa-i puna in farmurie, el a raspuns: doua, cand a vazut cat sunt de "mari", a rectificat ca vrea 20. Acum, daca ai acces la asemenea trufandale, iti urez pofta buna si sa-ti priasca.
Un gand bun si multa sanatate.
Mulțumesc sărut mîna.
Doar 8? daca se fac ca la noi micute..ramai flamand/a
O zi minunata sa ai
Sunt la regim!
Daca le facea din carne de curcan, invelite in frunze de tei (sau stevie) mancam 20...
Doar 8? Esti slăbuț/ă.Asa te lauzi?
Regim, deh...
Beau eventual niste bere de restul... daca vrei ascultam si Pink Floyd pe magnetofon, eu am un Grundig original, mono, din '72!
Hey! Eu una ador sarmalutele in foi de vita! Si cu smantana! Dar tu de ce pui intrebari din acestea? Ai pofta ? Glumesc. Sunt foarte bune sarmalutele in foi de vita, imi plac mai mult decat cele in varza. Si mai ales cu smantana, chiar acum o rog pe mama sa-mi faca...mi s-a facut pofta!
Este ca si cum ai intreba un sportiv daca ai place sa faca sport,sau un boxeur daca ai place sa ia pumni in gura,sau pe Shakira daca ai place sa danseze, in fine, ideea este ca sarmalutele sunt un simbol pentru noi romanii, daca nu iti plac sarmalutele(mai ales cele in foi de vita) nu esti roman.
P.S. Eu unul le-am adorat dintotdeauna, mai putin sa le gatesc(pentru ca sunt baiat) si mai mult sa le mananc.
Da imi plac si din cate vad pare o masa Pe cinste, si Favorita de multi romani!
Da,imi plac.Nu am mai mancat de ceva timp, dar stiu ca imi placeau foarte mult, mai ales facute de bunica mea, si mai ales cu smantana.
Ai,ai,ai !
Ciugulesc direct din oala, dar fara smantana, nu mai mananc de vreo 4 ani lactate.
Auzi, cate ai facut ?
Ma lasi si pe mine la masa ?
Nu am, dar am poftă. Ce zici de asta?
Same here, de aia vroiam sa-mi dai
De ce mi-ai facut tu pofta cu intrebarea ta delicioasa ?
E nu stiam că esti pofticioasă, esti fată?
Dap, sunt fata si o mare, mare pofticioasa
Bine de mine ca mananc orice si nu ma ingras, deci... anunt:
"Daca face cineva orice fel de mancare care-mi place (nu sunt foarte pretentioasa, dar fara lactate) sa ma contacteze"
)))))
Ok.
Nu pot sa-ti raspund la mesaj ca-s junior, tampenie
Ehh, eu sunt Andreea si am 18 ani si sunt obsedata de One Direction, Little Mix si rock
Sărut mîna Andreea esti din Bucuresti?
Nu, sunt din Focsani si stau in acelasi bloc cu Tutu, dar nu-mi place cum canta si cred ca a castigat Romanii au talent din mila, poate te intrebi de ce am scris asta, dar majoritatea care afla ca-s din Focsani, imi spun ca il ador pe milogul asta
Ce faci bre, amagesti fetele cu sarmale? =)
Pe vremea mea le agatam cu o pizza, ceva...
E, s au schimbat vremurile.
Uau, sarmalutele sunt preferatele mele! Le-am gatit eu pentru prima data sarmalute de Paste si au iesit delicioase (sigur, m-a ajutat si mama) Eu am folosit reteta de aici: http://gastronomie.ele.ro/......-r590.html
anonim_4396 întreabă: