anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vă plac sărmăluțele in foi de viță? Cu smîntînă?

Răspuns Câştigător
| stejara2 a răspuns:

Buna Cristi, chiar ma intrebam de ce nu intrebi de ele, te invit la sarmalute fierbinti in foi de vita, smantana si mamaliguta, vii? Hai ca stii ca la noi in Moldova ies cele mai bune.

| anonim_4396 explică (pentru stejara2):

La pachet nu trimiti? Platesc la primire, sa mor eu!

37 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Iar ne faci să salivăm?

| mgtow a răspuns:

Da.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! valeu mamalove strucklove struck da cu frunza de varza nu ai?:d in fine mananc de care ai si de care daitongue
O zi minunata sa aihappy

mariana
| mariana a răspuns:

Bineinteles, sunt minunate, problema este cine are atata rabdare sa le faca.
Eu m-am obisnuit sa fac sarmale din foi de varza, pe principiul cat ii frunza atatai si sarmaua, asa ca, de multi ani, nu am mai facut sarmalutele de care vorbesti tu.
Fiul meu fiind la Iasi, la masa, intrebat fiind cate sarmale sa-i puna in farmurie, el a raspuns: doua, cand a vazut cat sunt de "mari", a rectificat ca vrea 20. Acum, daca ai acces la asemenea trufandale, iti urez pofta buna si sa-ti priasca.
Un gand bun si multa sanatate.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru mariana):

Mulțumesc sărut mîna.

| Musique a răspuns:

Eu le prefer cu hrean. big grin

| anonim_4396 explică (pentru Musique):

Cu wasabi, yam-yam!

| adrykiba a răspuns:

Ce dor imi este, nu am mai facut demult.

| Elvina a răspuns:

Desigur! Sunt extrem de gustoase.

| Anonima264 a răspuns:

Le ador, sunt cele mai bune!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Count me in! Pune deoparte 8 bucati, ca vin acus...

| caramela a răspuns (pentru anonim_4396):

Doar 8?hee hee daca se fac ca la noi micute..ramai flamand/a
O zi minunata sa aihappy

| anonim_4396 explică (pentru caramela):

Sunt la regim! laughing
Daca le facea din carne de curcan, invelite in frunze de tei (sau stevie) mancam 20...

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Doar 8? Esti slăbuț/ă.Asa te lauzi?

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Regim, deh... crying
Beau eventual niste bere de restul... daca vrei ascultam si Pink Floyd pe magnetofon, eu am un Grundig original, mono, din '72!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,imi plac sarmalutele in foi de vita, mult mai mult decat cele in frunze de varza(de la care nu mananc mai niciodata varzalaughing ).In schimb, eu nu prea sunt fana sarmalelor/ardeilor umpluti cu smantana.Nu imi place sa combin gusturile, preferandu-le separathee hee.

| a răspuns:

Hey! Eu una ador sarmalutele in foi de vita! Si cu smantana! Dar tu de ce pui intrebari din acestea? Ai pofta laughing? Glumesc. Sunt foarte bune sarmalutele in foi de vita, imi plac mai mult decat cele in varza. Si mai ales cu smantana, chiar acum o rog pe mama sa-mi faca...mi s-a facut pofta! laughing

| Numero1 a răspuns:

Este ca si cum ai intreba un sportiv daca ai place sa faca sport,sau un boxeur daca ai place sa ia pumni in gura,sau pe Shakira daca ai place sa danseze, in fine, ideea este ca sarmalutele sunt un simbol pentru noi romanii, daca nu iti plac sarmalutele(mai ales cele in foi de vita) nu esti roman.
P.S. Eu unul le-am adorat dintotdeauna, mai putin sa le gatesc(pentru ca sunt baiat) si mai mult sa le mananc.

| dodicuta a răspuns:

Nu,nu, nu.Yac.

| iuss12345 a răspuns:

La nebunie

| ReSp3c7 a răspuns:

Da imi placbig grin si din cate vad pare o masa Pe cinste, si Favorita de multi romani!laughing

| nastasevioleta a răspuns:

Da,imi plac.Nu am mai mancat de ceva timp, dar stiu ca imi placeau foarte mult, mai ales facute de bunica mea, si mai ales cu smantana.

Răspuns utilizator avertizat
| andaya08 a răspuns:

Ai,ai,ai laughing!
Ciugulesc direct din oala, dar fara smantana, nu mai mananc de vreo 4 ani lactate.
Auzi, cate ai facut smug?
Ma lasi si pe mine la masa puppy dog eyes laughing?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru andaya08):

Nu am, dar am poftă. Ce zici de asta?

| andaya08 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Same here, de aia vroiam sa-mi dai laughing
De ce mi-ai facut tu pofta cu intrebarea ta delicioasa rolling on the floor?

E nu stiam că esti pofticioasă, esti fată?

Dap, sunt fata si o mare, mare pofticioasa laughing
Bine de mine ca mananc orice si nu ma ingras, deci... anunt:
"Daca face cineva orice fel de mancare care-mi place (nu sunt foarte pretentioasa, dar fara lactate) sa ma contacteze"
rolling on the floor)))))

Ok.

Nu pot sa-ti raspund la mesaj ca-s junior, tampenie laughing
Ehh, eu sunt Andreea si am 18 ani big grin si sunt obsedata de One Direction, Little Mix si rock

Sărut mîna Andreea esti din Bucuresti?

Nu, sunt din Focsani si stau in acelasi bloc cu Tutu, dar nu-mi place cum canta si cred ca a castigat Romanii au talent din mila, poate te intrebi de ce am scris asta, dar majoritatea care afla ca-s din Focsani, imi spun ca il ador pe milogul asta laughing

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

rolling on the floor rolling on the floor
Ce faci bre, amagesti fetele cu sarmale? =) rolling on the floor
Pe vremea mea le agatam cu o pizza, ceva...

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

E, s au schimbat vremurile.

| dianapop82 a răspuns:

Uau, sarmalutele sunt preferatele mele! Le-am gatit eu pentru prima data sarmalute de Paste si au iesit delicioase (sigur, m-a ajutat si mama) Eu am folosit reteta de aici: http://gastronomie.ele.ro/......-r590.html

Întrebări similare