Daca veti auzi cantand bufnita sau cucuveaua noaptea sau ziua, sa faci asa sa iei o bucatica de paine cu sare si o arunci painea spre bufnita sau cucuvea, sa spui asa:,, Na, ia paine cu sare si du-te cu moartea in alta parte!" si asa pleaca pasarea mai departe ca stai linistit ca nu moare nimeni daca procedezi asa! Asa a facut bunica mea cand traia! La fel face si mama mea care ne protejeaza de pericole si primejdiile de moarte!
Cucuveaua aia e de fapt o bufnita si e o pasare foarte frumoasa. Nu va omoara, sunt superstitii, stati linistiti :)))
Astea sunt sunetele pe care le scoate: https://www.youtube.com/watch?v=CFnrbU_P8UY
Eu stau la bloc...si tot asa se auzea o cucuvea in iluminator si nu a plecat de pe langa bloc unde canta ea pana nu au murit vreo 2 vecini...acum cine stie, poate e doar o coincidenta.
Atunci daca asa face cum ai spus tu.de mi-ai dat linkul acela...asta ce naiba mai este https://www.youtube.com/watch?v=rXv-N3HFj28
Acelasi lucru, o bufnita. Asculta cu atentie.
Ba nebunule vezi cum vb in m*******i m*****i de ortac, sa iti moara tie ma jegosule!
Eu v-am intrebat si pe voi sa vad ce raspunsuri imi dati.....Lu mama si cand i se zbate si ochiul stang aude ceva de rau, sau se intampla sti..si inca ceva..acum 7-8 ani inainte sa moara bunacamiu crede-ma bine eu eram mai mic.a zis mama ca canta cucuveaua in fiecare noapte iar dp ce a murit bunacamiu a plecat nici ca sa mai intors//cum explicati asta! Este si adevarat dar nu cred ca oricand!
Nu ca as vrea sa fiu rea dar cum naiba sa crezi ca o sa moara cineva pentru ca a auzit o pasare cantand? E doar o pasare, nu e "moartea", serios. N-ar mai trebui sa crezi in superstitii, zic si eu...Si oricum oamenii pot muri in orice zi pentru ca moartea e imprevizibila asa ca te poti astepta sa moara cineva din familia ta fara nici un motiv.Ma rog, eu sunt mai negativista, dar cam asta e adevarul oricum, ca nu ne asteptam sa moara cei din jurul nostru mai ales la anumite varste si suntem socati cand se intampla, dar de fapt asta n-are legatura cu intrebarea ta, scuze.
Eu v-am intrebat si pe voi sa vad ce raspunsuri imi dati.....Lu mama si cand i se zbate si ochiul stang aude ceva de rau, sau se intampla sti..si inca ceva..acum 7-8 ani inainte sa moara bunacamiu crede-ma bine eu eram mai mic.a zis mama ca canta cucuveaua in fiecare noapte iar dp ce a murit bunacamiu a plecat nici ca sa mai intors//cum explicati asta! Este si adevarat dar nu cred ca oricand!
A si numai tin minte parca a spus ca zi de zi arunca cu mamaliga in ea..si nu pleca de ce?
Sau paine numai stiu sigur...
Cat de mult te-ar injura un ateu daca ar vedea asta... N-o sa moara nimeni din cauza ciorii aleia. Iti garantez.(daca vede un admin asta, prin "cioara" ma refer la o pasare)
Serios? ma-tta e ingrijorata ca moare ea? deci daca mare unul dintre voi e cat de cat mai ok nu?
oricum chestiile de genu sunt superstitii jalnice. o cucuvea traieste pe acoperisul casei mele de cativa ani si nu a murit nimeni. restul sunt doar coincidente
Serios? ...sunt simple superstitii, nimic mai mult..stai linistita si nu mai da crezare acestor lucruri...o zi buna
SunShineVlad98 întreabă:
DeniseBryella întreabă: