| WhiteCat645 a întrebat:

Va rog frumos sa nu va bateti joc. Am avut 3 vise foarte ciudata.O sa vi le povestesc pe rand.
1. Stiti ca a aparut acum vreun an o planeta noua, planeta X parca. Cu trei saptamani inainte de acest lucru am visat ca s-a descoperit o planeta mica exact cum o descriau ei: mica, maronie, fara apa, etc.
2. Intr-o seara am visat ca a murit matusa unchiului meu. A2-a zi, mama a primit un telefon si i-a zis ca matusa unchiului meu a murit.
3. Acum vreo 2 ani stiti ca prin Iasi era un om ce intepa femeile cu un cutit; 3 zile s-au chinuit sa-l gaseasca pentru ca nu stiau cum arata, unde sta, etc. Am visat ca a fost prins si am vazut cum arata. Nu am luat in seama visul, dar a2-a zi dimineata au dt la stiri ca a fost prins si au aratat o poza cu el. Asa arata si in visul meu.
Ce credeti ca poate fi? Al-2-lea vis povestit a fost de fapt ultimul si l-am avut acum vreo 8-9 luni.

1 răspuns:
| jhonsmyth a răspuns:

Aia cu mortu asteaptate sa moara sau sa ai un necaz mare in familie, este adevarat ...inainte sa moara bunicamia cu2zile am visat ca or murit ea si la2zile a murithappy