Sunt foarte incomozi. Nu stiu ce fata si-ar dori sa poarte zinic plasturi si sa suporte dureri ingrozitoare.
Daca iti place o fata, o vezi sexy si in tenisii plini de noroi, crede-ma! Totul vine de la caracter.
Acuma tot mai multe opteaza pentru ghete,tenisi iar daca vor ceva mai elegant balerini.
De ce? Pentru sanatate,pentru a nu face varice, pentru a nu le durea picioarele, pentru a fi comode, pentru a se relaxa cand merg undeva nu sa sta tepene.
Poate ca tocurile fac piciorul intr-un anumit fel, dar acum fetele sunt vazute sexi in tenisi, ghete mai ales in randul tineratului.Iar tocuri mai poarta cele de la 30 si in sus si restul la ocazii.
Lasati omul sa se bucure de fetisul lui. De fapt, doamnelor si domnisoarelor, ajutati-l, purtati tocuri!
Dacă îți plac așa mult tocurile, poartă-te tu sunt cele mai incomode tipuri de încălțăminte, eu practic de abia pot sa merg și în tocuri mici
Fiecare cu preferințele sale. Daca o femeie se simte in largul ei fara tocuri, nu are de ce sa le poarte.
Oricum, frumusețea e relativă. Daca poartă teniși cu blugi, și ție nu îți place, e problema ta.
Motivul e ca e mai comod si dacă nu stii sa mergi corect pe tocuri arată ca o "crapă cracănată" uite doua motive bune cel de al treilea fiind că îs foarte ocupate si cu tocuri lear fii si mai greu să si duca treaba la bun sfârsit.
Adevarul e ca intotdeauna pe la mijloc. Eu nu suport deloc incaltamintea cu talpa perfect plata (balerini, sandale, tenisi, UGG, etc.), mi se pare ca merg "cu frana de mana trasa", in plus am platfus si cu asa ceva calc in interior si ma jeneaza. Nici tocurile peste 7-8 cm nu sunt comode mai ales daca sunt subtiri si nu au platforma in fata sau "panta" e proasta si nu corespunde cu cea a piciorului. Mie imi plac talpile ortopedice de la cele joase de 2-3 cm pana la cele medii de 7-8 cm sau tocuri groase de 3-6 cm, cam astea sunt incaltarile comode pentru mine.
Ți-ai răspuns singur. Pantofii fără toc sunt mai comozi și poți sta mai mult în picioare fără să te doară spatele sau picioarele de la ei. Și sunt și eleganți unii, deci de ce să mă mai chinui? Cei cu toc rămân pentru ocaziile speciale.
Buna. Eu una nu pot umbla cu ei. Poti râde de mine, eu cad în bot cu tenesi pe loc drept. Apoi imagineaza-ti cu tocuri...
Nu stiu sa merg pe tocuri si sunt incomode.
Eu personal urasc pantofii cu toc, pe cine trebuie sa impresionez ca am pantofi cu toc. Daca eu ma simt ca pe ace. mai bine stau comod.
Lasa Cristi, sunt destule babe care poarta pantofi cu toc si dresuri. Da o laba gandindu-te la alea sau reprofileaza-te pe transexuali, aia parca poarta tocuri. :*