| Anonim0102030405 a întrebat:

Salut TPU! Vin cu o situatie foarte ciudata si vreau sa vad raspunsurile voastre. La firma unde lucrez eu este o femeie care se uita mereu la mine fie de la apropiere, fie de la distanta din umbra cand iese seara si fumeaza afara se uita tinta la mine iar cand trec pe langa ea sa intru in cladire isi intoarce capul la 180 de grade cu privirea la mine si cu un ranjet subtil. Chestiile astea se intampla zilnic si mi-am dat seama instant ca nu e ok si nu exagerez cu nimic. Femeia este foarte frumoasa, nu mint, dar faza e ca are 38 de ani (cred), copil si relatie cu cineva din ce am observat pe Facebook-u ei iar eu sunt un baiat de 19 de ani. Nu am absolut nici o treaba cu femeia si nici nu ma intereseaza sa ma bag in seama cu ea sa conversez etc. dar tare mi-e frica ca intr-o zi sa nu vina ea la mine sa ma bage in seama asa dintr-o data cand prinde momentul. Tin sa cred ca diavolul ma incearca sa fac pacate sau ceva *** ca nu stiu ce sa mai cred. Voi ce ziceti sa o ignor in continuare si cu asta basta? ziceti daca mai aveti intrebari legate de situatie.

7 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Te spionează.

| Holiday a răspuns:

"...dar tare mi-e frica ca intr-o zi sa nu vina ea la mine sa ma bage in seama..."

Adevarul e ca este foarte inspaimantator sa te bage cineva in seama...laughing

| Yuoia a răspuns:

Poate e doar amabila.
De ce crezi ca vrea numaidecat sex cu tine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O mananca la bazdac si sotul nu o scarpina, ai inteles? am patit si eu din astea pe unde am lucrat, dar daca are copii las-o in pace sa nu ii strici familia. Poate se indragosteste dilia de tine si nu mai scapi de ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearcă să o ignori. Poartă-te ca și cum n-ai observat nimic dar fii foarte atent că atunci când te aștepți mai puțin vei primi lovitura.

| Adelina4679 a răspuns:

Poate doar te simpatizeaza atat.

| qweasz a răspuns:

Ți se pare ție că aia vrea ceva de la tine.