Sarmale, ciorba de fasole, dulceață de gutui, bere, roșii, unt, mezeluri, mustar, iaurt.
Așa faceam și eu până am inceput sa gătesc, nici nu-l mai deschideam uneori.
Eu incerc sa am tot timpul ceva gătit (borș, mâncărică de cartofi, sarmale, etc.) si ceva rapid pentru cand nu am mancare gătită sau timp. De exemplu: oua, roșii, brânză, pate, poate niște mușchiuleț file sau pastrama. In ideea sa am mereu ce manca
Eu sunt vegetarian asa ca in frigiderul meu o sa gasesti multe legume precum: roșii, ceapă, castraveți, etc, fructe, lactate: lapte, smantană, branză topită, feta. Alte produse precum : conserve de fasole, crenwrusti din soia si fasole, soia pane, tofu, pate vegetal, si o oală cu mancare gatita.
Cand avem pofta de fructe, legume trecem pe la tine
anonim_4396 întreabă: