Nu am vazut in viata mea pe cineva cu ochii negri...dar cred ca ar fi interesant. De ce intrebi?
Ochii negri sunt rar întâlniţi, zic eu. Trădează o oarecare autoritate şi expresivitate.
Eu am acei ochi negrii.E ca si un punct mare negru pus intr-o farfurie alba.
Nu ma refer ca tot ochiul sa fie negru.Doar irisul.Ca un punct mare intr-o farfurie alba.
"Ochii spun multe despre persoana", ce ti-au "soptit" la ultima persoana? ce iq are? ce preferinte ale mancarii are? ceva?
".Naibi eu nu stiu daca ii am albastri sau verzi..." , idem aici. am o culoare idioata ca 50% din persoane imi zic verdde, ceilalti imi zic albastri. aiurea
Si ce spun de exemplu niste ochi albastri despre un criminal sau un terorist? Culoarea nu spune absolut nimic despre nimic.
Da o infatisare prea "intepata". La o fata imi plac mai mult ochii de o culoare foarte deschisa.
Toti ochii au frumusetea lor si fiecare persoana are o parere diferita despre ei.Nu ii rasism.
"Toti ochii au frumusetea lor" cu asta sunt de acord dar cu faza ca iti zic caracterul si alte chestii nu, parca te-ai fi uitat la desene sa fim seriosi
De exemplu cand cineva necunoscut vrea sa vorbeasca cu tine, uita-te in ochii lui, ai incredere.Am trecut prin asta, m-am uitat atent si am vazut ce vrea.
UnchiulRamiz întreabă: