Bineinteles ca incepe! Pana atunci mai sunt 7 sapatamani, deci timp berechet sa se potoleasca si virusul asta.
Scoala incepe oricum, nu va mai faceti sperante ca nu scapati. Se pune problema ( daca nu s-a stabilit inca ) in ce mod se vor desfasura orele.
Aste e chestia, eu sincer vreau sa inceapa scoala, mai ales in mod clasic, si mai ales ca merg pe clasa a 9-a colegi noi, etc...
Incepe, stai linistit. Pe mod clasic nu se poate ca o sa fiti 30 in clasa unul langa celalalt. Daca are unul virusu il ia toata scoala. Cea mai buna solutie e 100% online, nu in ture, cand la scoala cand online.
Ah, deci zici ca va fi hibrid sau online, din câte inteleg...
Salut!
Sper! Categoric nu vom reveni la formatul normal prea curand, ci vom sta pe invatamantul hibrid cel putin un semenstru. Oricum, sa zicem ca se extinde pe tot anul 2020-2021, insa nu se poate ramane asa. Eu cel putin simt ca nu primesc cum trebuie informatia, cursurile hai ca mai merg online, laboratoarele, semninariile si practica tot online? Pai da-o in colo de treaba.
Exact, parca asa online nu prea mai inveti nimic, cel putin asa e si la mine, si sper sa se revina cat de curand la orele traditionale
Mai toată lumea spune că vom face cu randul, de exemplu: jumătate de clasa la școală, iar cealaltă jumătate acasă participând la orele din clasa de pe zoom, skype; iar următoarea săptămână invers.
Sincer nu mi-ar placea si fie asa...
Asa spuneam și eu, am lipsit de școală când am fost copil apoi la 25 ani am fost nevoit să mă reîntorc la școală pentru că nu te angajează nimeni fără școală. În fine, munca găsești dar numai muncă bătaie de joc și muncă grea. Și eu mă întreb dacă se deschid școlile în septembrie pentru că vreau să îmi depun dosarul să continui mai departe până la 10 clase. Copilu', du-te la școală. Nu neglija asta pentru că mai încolo îți va părea rău. La fel de zmeu ma credeam și eu, apoi când m-am lovit de greutăți mi-am dat seama cât de folos îți este școala. Asta dacă vrei să faci ceva cu viața ta și nu dorești să ajungi prin pușcărie. Sau om al străzii.
Omule, iti urez multa bafta pe viitor?
Elena31Eleonora întreabă:
Oprea_Ana_1993 întreabă: