| claudiu123 a întrebat:

Voi... cei de 14-15 ani sau mai mari, mai radeti sau va mai ganditi la greselile pe care le faceati cand erati mici? De exemplu: Voiati sa fugiti de acasa sau alte prostii de genul? Eu cand ma gandesc la chestiile astea ma bufneste rasul... Pentru cele mai hazlii exemple

Răspuns Câştigător
| AlexandraCroft a răspuns:

Buna Claudiu.
Eu mereu rad cu prietena mea cand ne aducem aminte de vremea in care eram la gradinita si "chiuleam"ca nu ne aduceam betisoarele si desenele de acasa, sau pur si simplu ca nu aveam chef de profesoara care era mereu irascibila cu noi, sau cand le luam baietilor masinutele cu care se jucau ei, si daca nu vroiau le aruncam in cap cu cubuletele acelea din lemn.
Vremuri frumoase, sincer imi e dor de ele.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu aveam alte probleme mult mai naspa la varsta de 15 ani cu maicamea si nu stiam cum sa scap de ea cand ma certam.

| BulinutzaMov_6486 a răspuns:

Eu odata am vrut sa imi tai parul, iar cand eram mai mica mi-am tuns bretonul! laughing

| claudiu123 explică (pentru BulinutzaMov_6486):

laughing mie cand nu voia mama sa'mi i'a o jucarie de la vreun magazin ma puneam in fata usii la magazin si ma dedeam cu capul de asfaltlaughing

| BulinutzaMov_6486 a răspuns (pentru claudiu123):

laughing Si mergea?laughing

| claudiu123 explică (pentru BulinutzaMov_6486):

Uneori da, uneori radea de mine si ma ducea acasarolling on the floor

| Iho a răspuns:

Eu imi amintesc totul cu bucurie, rad cu prietenii de fiecare data cand povestim fiecare in parte ce pozne faceam cand eram mici, dar nici acum nu ne lasamwinking pana la urma urmei toti inca mai suntem copii