Buna,Water! Nu as fi crezut ca ti.ai ascutit atat de repede sabia.Eu sunt mereu fericita,pentru ca am capacitatea de a ma bucura din orice,asta crezi ca ma face mai putin inteligenta?
Da,in multe cazuri este valabila zicala:"rade ca prostu-n targ", insa noi vorbim de bucuria interioara, de armonia interioara. Oamenii preocupati prea mult de material, aceia sunt oameni tristi, nefericiti.
Mai bine spune-ne tu, noua, astora mai prosti (si alcoolici) de fel, ce ai gandit tu, cu inteligenta ta, de n-ar trebui sa fim asa fericiti?
Mai ales daca am face si prostii la alcool, banuiesc ca am avea de tras dupa noi consecinte, deci nu prea ne-ar mai arde de 'fericire'. Ori suntem asa prosti, incat nici nu ne dam seama?
In fine, spune-mi de ce sa nu fim fericiti!
Stai frate cred ca mai inteles gresit, nu am zis ca nu e bine sa fii fericit, nimeni nu crede asta, eu mi-am zis doar o parere cand am pus intrebarea atata tot.
E bine sa fii bine dispus si toate cele, intr-adevar nu mereu e valabil in unele cazuri ce am spus eu.
Eu cred ca poti sa fi fericit mereu. Trebuie numai sa stii cum. SI nu trebuie sa fi nu stiu ce intelectual sa stii asta.
Nici pe departe. De ce într-una oamenii generalizează și merg pe idei pripite cu capul înainte și în jos ca Bănel când juca fotbal?
Ignoranta este fericire.O persoana inteligenta gandeste mult mai mult ca una de rand, ceea ce o face mai putin ignoranta daca nu are autocontrol ceea ce duce la ce ai spus si tu.Cat despre alcool, cred ca functioneaza in ambele cazuri la fel pentru ca este un dezinhibator.
Pe scurt, prostul este mereu fericit pentru ca nu isi doreste mai mult.
Asta asa e sunt de acord cu ce ai spus si tu.
Hello! Inteleg perfect la ce te referi, de aceea am mentionat de autocontrol.Esti fericita pentru ca ai realizat ce trebuie sa faci ca sa ti se intample asta si ai cum ai spus si tu "capacitatea" necesara.In cazul lor, fericirea vine automat din lucruri marunte.Este vorba de automatism versus vointa."Vreau sa fiu fericit si voi face x, y, z ca sa se intample asta" versus "Sunt fericit pentru ca nu stiu mai multe si nu ma intereseaza"
Iti multumesc pentru feedback!
Buna,Water! Nu as fi crezut ca ti.ai ascutit atat de repede sabia.Eu sunt mereu fericita,pentru ca am capacitatea de a ma bucura din orice,asta crezi ca ma face mai putin inteligenta?
Da,in multe cazuri este valabila zicala:"rade ca prostu-n targ", insa noi vorbim de bucuria interioara, de armonia interioara. Oamenii preocupati prea mult de material, aceia sunt oameni tristi, nefericiti.
Atunci cum naiba evoluăm și cum a apărut pc-ul tău dacă l-a construit un prost?
Mama atatea paradoxuri exista in univers, iti dau batai de cap.
Cu placere ai meritat-o.
luetA întreabă: