Nu se poate, Luna florilor!? Tot timpul rup o bucata de paine sau covrig gand te citesc pe aici.Am crezut si eu ca orice om normal, ca Mayo vine de la maionese.
Buna
Din dragoste pentru caramele
De mica mi-au placut acest dulce care erai cu cacao.
Asa ma strigau cei care ma cunosteau.
O seara buna
Explicatia numelui tau ma jigneste in mod direct.La o simpla comparatie, iar o sa inceapa lumea sa creada ca ma pot rataci intre doi copaci si un petic de iarba.
... intre doi copaci si un petic de iarba. Ce romantic!
Dar, dacă stropești copacii, să știi că aduc fierăstrăul! ))
Promite-mi că, de acum, vei ține o floare în gură!
Dacă aş putea ţi-aş da fundă.
Februarie, n-am decat cactusi infipti in ghiveci pe geam.
Oricum trebuie sa te revansezi rau, m-am si ingrasat din cauza ta, cu nick-ul tau.
Nu se poate, Luna florilor!? Tot timpul rup o bucata de paine sau covrig gand te citesc pe aici.Am crezut si eu ca orice om normal, ca Mayo vine de la maionese.
Este un diminutiv al prenumelui meu!
Ma amuz teribil cand (inca) lumea ma confunda cu un mascul, desi pe profilul meu scrie feminin.Am fost tentata sa modific, nu s-a putut cum am vrut eu, si asa a ramas.
Jocul multiplayer pe care l-am jucat cel mai indelungat timp si inca il joc. Sunt 4 ani pana acum.
Pai stiti ca am avut si alte nume dar m-am hotarat sa-l las pe asta pur si simplu mi-am scris prenumele, l de acolo e prima litera a celui de al doilea prenume de al meu(Lucian).
Chestia cu Dude mi-a venit din intamplare si 00 tot asa si 15 e varsta mea in prezent.
Geografia lumii, și un coleg foarte bun la materia asta.
Aberdeen- oraș din Scoția. Prima oară când l-am întâlnit nici nu știam ce reprezintă, dar mă atrăgea.
Sunt o zebra si sunt opusul calmitatii. E tot ce mi-a trecut prin cap cand l-am ales.
paramore întreabă: