Mersi dar de ce nu mai ai poza aia de profil?
Păi acuși ajunge Violetta Nr 1. Nu se mai cade.
Ok mersi!
Mascarici, ce parere sa am? Pentru inceput, mentionez faptul ca nu incurajez pedofilia,nu inghit pedofili, si nu sunt de acord cu asa ceva. Apoi, tipul are intentii super bune, dar is prost gandite.
De ce?! Pentru ca face cam ce il taie capu, intra sub incidenta legii, face un circ ieftin, mentionez ca ma uit la episoadele lui pentru a vedea care este limita lui. Nu am nimic personal cu omul, e baiat istet, face content si bani din nimic!
Sunt ferm convins ca o domnisoara de 12 - 16 ani, clar nu s-ar intalni cu un libidinos de 30 - 60 de ani, eu cand aveam 12 - 16 ani, credeam despre persoanele de 30 de ani ca sunt 'batrane' mi se pareau 'scarboase', deci banuiesc ca asa considera si copii din ziua de azi. Sansele ca o minora de 12 ani sa iasa la intalnire cu un adult, sunt minime spre 0. Are parintii, are frati, rude, etc, imposibil sa nu se scape la cineva, ori sa dea de banuit cu comportamentul diferit.
Vezi tu, joaca dea justitia, nu e mereu ceea ce pare. Traim intr-o lume destul de violenta, traim intr-un mediu destul de toxic, nu este usor.De asemenea nu este deloc usor,dar trebuie sa acceptam faptul ca exista interlopi,oameni cu pile, relatii la nivel inalt, ori in parlament, sri, politie, trupele speciale, si lista poate continua. Acum 20 si ceva de ani, cand camerele de luat vederi erau doar in banci sau la politie(de multe ori lipseau) era ok sa fii smecher, sa dai cu pumnu, sa faci legea.Acum se face totul prin acte. Pe scurt la om o sa ii se infunde, stai sa deranjeze pe cine nu trebuie, si nu ma refer la o vedeta.Sa deranjeze oameni cu potential care il pot linistii. Pariez ca e lichidat in maxim o saptamana de cand va intalni persoana respectiva, va fi redus la tacere. Orice incercare, sa faci ceva bine, ori sa incerci sa scoti din mocirla tara noastra, se pedepseste, din pacate.
Circ si telenovela, fetele cuminti care isi vad de scoala si copilarie nu dau de asa ceva!
Mindfulness întreabă: