| skyrim2 a întrebat:

Salut TPU, vorbesc de ceva timp cu o fata dar răspunde greu uneori chiar și după câteva ore iar eu non stop aștept sa primesc mesaj de la ea, de ce simt sentimentul asta? Ce sfaturi îmi dați? Cel mai des o caut eu primul

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai probabil ești îndrăgostit happy și probabil consideri că ea nu este la fel de implicată emoțional din cauză că nu răspunde promt sms-urilor happy.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ok ar fi sa gasesti un echilibru in conversatiile voastre, adica sa nu para ca tu compensezi pentru lipsa ei de interes, raspunzand mult prea des, aproape din disperare.Nu e sanatos sa procedezi astfel, chiar risti sa te faci de ras si nu asta iti doresti, crede-ma. Daca ea nu prezinta interes poate e semn ca trebuie sa iti muti atentia spre altcineva? Pe vremea mea cand erai indragostit de cineva purtai conversatii in timp real pe messenger yahoo, ore bune, nu stateai sa astepti 15 minute sau 5 ore sau 5 zile dupa o replica amarata. Tare tristut cum s-au schimbat timpurile...

| Yaesmin a răspuns:

Că ești îndrăgostit.

| MistarGoGu a răspuns:

Fata aia este elevă? Studenta? Munceste? Are si ea viața personala! Hold your horses! Poate nu are chef de vorba in anumite momente!
Stii vorba aia cu graba care strică treaba? Răbdare si tutun... sau mai bine bila anti stres! Este mai sănătoasă! Nu faci cancer la plămâni.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu toti oamenii stau cu telefonul in mana, mai ales daca sunt oameni constiinciosi care invata, muncesc sau au alte activitati, deci rapsunsul la un mesaj il poti primi pana seara, ca de-i uregnat, pui mana si suni, nu trimiti mesaje.

Daca-ti place de fata aia, nu mai trimite atatea mesaje ca omori tot farmecul intalnirilor, deoarece atunci cand va vedeti nu mai aveti ce sa va spuneti, daca va trimiteti "n" mesaje pe zi.

| StoicAnalysis a răspuns:

Esti prea "activat" pe ea. Banuiesc ca e prima sau printre primele tale relatii. E ok atata timp cat nu o stresezi prea tare cu mesajele.
Apropo, vezi ca unele fete observa si timpul tau de raspuns. Daca fata vede ca tu ii raspunzi la minut, deja ii da sentimentul ca poate sa te manipuleze, pentru ca ea crede ca o sa i te supui in anumite circumstante.
Nici in extrema cealalta nu e indicat sa o joci. Ca daca ii raspunzi foarte rar, gen dupa multe ore la rand sau chiar a doua zi, ea isi va pierde interesul in a mai tine legatura cu tine, pentru ca simte ca nu ii dai deloc importanta.

Indicat si normal, ar fi sa ii raspunzi atunci cand tu chiar poti, sau cand ai timp. Daca i se pare ei ca ii raspunzi greu, si tu de regula esti ocupat cand iti scrie ea, ii spui ca esti ocupat si nu ai timp, adica adevarul. Daca ei nu ii convine lucrul asta, deja poti sa-i dai papucii, pentru ca pe viitor tu nu ai nevoie de cineva care sa te streseze la cap cand tu incerci sa-ti traiesti stilul tau de viata. La polul opus, daca tu nu prea ai ocupatie de fel si ii raspunzi cam repede, iti recomand sa iti cauti ocupatie, pentru ca risti sa te trezesti in situatia explicata prima data de mine mai sus.