Salutare cioaracalin.Mie imi place vara deoarece pot sa mananc inghetata, nu am teme de facut, pot merge la mare, pot merge la munte, pot vizita alte tari si pot iesi cu prietenii in oras.O zi frumoasa sa ai
Hmm..Primavara? ..nuu prea multe flori`!
Vara? poate. dar totusi prea cald`!
Toamna? nuuu`! Incepe scoala`!
Iarna? Prea frig, prea multa zapada`!
Deci nici un anotimp`!
Sfarsitul primaverii-inceputul verii. Iarna e frig, vara e cald, toamna incepea scoala, iar primavara racesc
Vara e cel mai frumos anotimp pentru ca este soare iarna nu imi place e frig e ingrozitor cu exceptia datului cu sania daca ar fi si cald ar fi preferabil cel mai smecher anotimp cu caldura si zapada, distractie la maxim!
Buna
imi placea iarna de mic copil, chiar si mare fiind, dar de cand sunt bolnava, am inceput sa urasc acest anotimp, si pentru mine e bine atunci cand nu este nici cald tare, si nici frig..vara -toamna.
O zi frumoasa sa ai
Salut Cioaracalin! Anotimpul meu preferat este vara.Imi place foarte mult deoarece pot sa merg la mara, nu ma duc la scoala, mananc inghetata etc.
O zi frumoasa!
Iarnaaaaaa, in special cind este multa zapada, timpul cald nu imi place pentru ca urasc caldura
Buna
Pot spune ca anotimpul toamna imi place foarte mult.Ma linisteste, imi reda o stare de bine si o liniste in suflet
Raluu_9543 întreabă: