Bunăă.
Păi, jurnalul este ceva personal, ceva al tău. Nimeni nu are voie să îl citească, nici chiar cea mai bună prietena a ta. În jurnal scrii toate secretele tale, lucruri despre prietenii și familia ta, lipești poze, scrii poezii, cantece, lipești abțipilduri, desenezi.
În jurnal poți să mai scrii ce s-a întamplat în ziua cutare. Amintiri amuzante, sau triste. Acolo scrii cum te simți, ce e în inima ta în momentul acela, tot!
Coperta trebuie să fie și ea frumoasă bineînțeles, și prima pagină la fel. Scrie JURNALUL MEU, și numele sau porecla ta.
Eu am jurnal, și scriu în el de la 11 ani, acum am 13 . E unul maaaare, cu 200 de pagini.Am ajuns pe la jumate. Nu trebuie să scrii în el în fiecare zi, doar atunci când simți nevoia, sau s-a întâmplat ceva acre merită scris. O amintire frumoasă sau trista, care te-a amuzat, întristat sau ai plâns.
Succes! :X
Scrie despre tine, ce ai facut azi, ce se mai intampla pe la scoala, daca te-ai tuns, cum, de ce?, scrie despre familia ta, despre prieteni si/sau dusmani, despre animalele care-ti plac etc... funda?
Alinutza_Ali_1996 întreabă: