| cristimacheama a întrebat:

Salut TPU! Vreau să știu dacă există cineva care are aceeași idee ca mine. În blocul unde stă bunica mea (stă chiar peste stradă de mine) ei sunt acolo ca o familie și își oferă mâncare reciproc. Mie mi se pare un gest frumos, dar problema este că mie îmi place doar mâncarea bunicii mele și uneori când ne mai oferă ce a pregătit, mai adaugă ceva și de la vecinul Cornel sau vecina Măriuca (nu se numesc așa vecinii ei, am dat un exemplu). Chestia e că eu și mama ne cam scârbim dacă e mâncarea cuiva pe care nu cunoaștem și nu mâncăm ce ne oferă bunica de "frică" să nu fie mâncarea a unui vecin/a unei vecine de-a ei. Voi ce părere aveți să-și dea oamenii alimente gata-preparate sau preparate de ei înșiși unul altuia?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Se practica foarte des intre vecini care se cunosc de o viata...

| cristimacheama explică (pentru suntserios):

Și asta e drept, dar măcar să-și țină mâncarea de la vecini pentru ea, nu să ne-o dea nouă. Acum nu ne mai prea dă, mai demult ne dădea dar voiam să știu dacă mai are cineva ideea asta.

5 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Bine că mi-ai spus, să nu te primesc niciodată la mine în restaurant, decât dacă vii cu mâncarea de acasă. laughing

| AdioTPU a răspuns:

E un gest foarte drăguț. Acele persoane dau dovadă de altruism și generozitate. Că voua nu va place să mâncați de la altcineva asta e partea a doua. Puteți da acea mâncare câinilor sau oamenilor nevoiași.

| cristimacheama explică (pentru AdioTPU):

Și mie mi se pare frumos gestul numai că eu cu mama avem ezitări când vine vorba de mâncarea necunoscuților. De obicei mănâncă tata dacă ne dă de la vecini.