Sincer mi greata sa vad doi barbati ca iti cauta limbile reciproc,dar se fac in patul lor nu-mi pasa, nu inteleg nici propaganda asta gay, copii ce vor intelege hai sa neo tragem in fund ca asa e cool, popular iar fetele, nu va dau fantezi gratis, in usa e altceva, inca jumatate cred ca vine iisus pe norisori, jumatate din ei scurge grasimea pe ei, nu admir cultura americana
Frate, dar nu e treaba voastra ce fac 2 persoane atat in intimitatea lor cat si in public.
Cat despre copii, daca tu ca părinte nu esti in stare sa ii explici copilului tau ca acele 2 persoane se iubesc si trebuie respectați indiferent de gen, religie, etnie sau alte lucruri.
Nu ai vazut ce a spus cel dinaintea ta ca ar prefera sa vada 2 persoane de sex opus care sa se linga pe strada decât 2 persoane de același sex care sa se tina de mana.
Rly, de ce?
Foarte bine facem. E unul din lucrurile ce-mi plac la poporul român.
Homosexualitatea e impotriva naturii si firescului, iar drepturi nu vor pupa, clar.
Sa faca ce vor la ei acasa, nu pe drum, sa ma faca sa-mi vărs mațele sau sa traumatizeze copiii.
Familia = bărbat + femeie, atât.
Iti adresez doar 2 întrebări:
Cum ai reactiona daca ai vedea doua persoane de sex opus, hetero, ca se ling pe strada, asa cum zici tu ca fac homosexualii?
Cum ai reactiona daca 2 persoane gay ar face acelasi lucru?
Uite cum cred ca ai reactiona :
Dacă ai vedea 2 persoane de sex opus, ai trece buna ziua pe lângă ei fara ca macar sa iti pese, dar daca 2 persoane gay ar face acest lucru, te-ai duce cu biblia peste ei.
Cam așa ceva, eu personal sunt de acord cu fiecare orientare sexuală, nu sunt genul care ar rămâne masca daca ar vedea 2 bărbați de mana sau ceva te genul, dar în principiu România nu este atât de deschisă la minte precum Olanda, USA, tarile nordice cu privire la acest subiect...