| Mamaiamia a întrebat:

vreau sa va intreb care este diferenta dintre viata din Romania si viata din America, ca și o persoană homosexuala.
Din cate am auzit eu in Romania nu poti face nici 2 mișcări cu o persoană de acelasi sex ca deja se uita lumea ciudat la tine, pe când în America nimeni nu are nici o treaba cu ceea ce faci tu.
Nu mi se pare corect ca o persoană sa-i fie rusine cu cine este in Romania.
Este adevarat ceea ce spun eu, ca in America este asa si in Romania astfel?
Multumesc astept raspunsul vostru.

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sincer mi greata sa vad doi barbati ca iti cauta limbile reciproc,dar se fac in patul lor nu-mi pasa, nu inteleg nici propaganda asta gay, copii ce vor intelege hai sa neo tragem in fund ca asa e cool, popular iar fetele, nu va dau fantezi gratis, in usa e altceva, inca jumatate cred ca vine iisus pe norisori, jumatate din ei scurge grasimea pe ei, nu admir cultura americana

| Mamaiamia explică (pentru RAY):

Frate, dar nu e treaba voastra ce fac 2 persoane atat in intimitatea lor cat si in public.
Cat despre copii, daca tu ca părinte nu esti in stare sa ii explici copilului tau ca acele 2 persoane se iubesc si trebuie respectați indiferent de gen, religie, etnie sau alte lucruri.
Nu ai vazut ce a spus cel dinaintea ta ca ar prefera sa vada 2 persoane de sex opus care sa se linga pe strada decât 2 persoane de același sex care sa se tina de mana.
Rly, de ce?

| Plato a răspuns:

Foarte bine facem. E unul din lucrurile ce-mi plac la poporul român.
Homosexualitatea e impotriva naturii si firescului, iar drepturi nu vor pupa, clar.

Sa faca ce vor la ei acasa, nu pe drum, sa ma faca sa-mi vărs mațele sau sa traumatizeze copiii.

Familia = bărbat + femeie, atât.

| Mamaiamia explică (pentru Plato):

Iti adresez doar 2 întrebări:
Cum ai reactiona daca ai vedea doua persoane de sex opus, hetero, ca se ling pe strada, asa cum zici tu ca fac homosexualii?
Cum ai reactiona daca 2 persoane gay ar face acelasi lucru?
Uite cum cred ca ai reactiona :
Dacă ai vedea 2 persoane de sex opus, ai trece buna ziua pe lângă ei fara ca macar sa iti pese, dar daca 2 persoane gay ar face acest lucru, te-ai duce cu biblia peste ei.

| Plato a răspuns (pentru Mamaiamia):

Daca se "ling", se mozolesc, clar ca nu se face asta in public, orice ar fi.

Dar decat sa vad doi gay ce se tin de mana, mai bine vad doi hetero cum se ling in fund.

| RobertMoon a răspuns:

Cam așa ceva, eu personal sunt de acord cu fiecare orientare sexuală, nu sunt genul care ar rămâne masca daca ar vedea 2 bărbați de mana sau ceva te genul, dar în principiu România nu este atât de deschisă la minte precum Olanda, USA, tarile nordice cu privire la acest subiect...