Numai negocia cu taximetriștii, fa ți comanda și sa pună ceasul. Dacă el ți a spus un preț de ce a mai pus acel ceas? De unde pana unde te a dus, cât avea pe km? Sunt taxiuri cu 1.99 lei pe km cu 1.69, și cu 3.50. Te uiți și la tarif. Dacă mai pățești asa cu vreunul nu te certa cu el, ii spui ca dacă nu i convine sa cheme politia, și punct. Nu are curaj sa cheme politia ca ei nu sunt în regula. Îți poți instala pe telefon aplicații de taxi sau de uber și faci comanda.
2.9km a fost distanta deci la el tariful era 16.4/km? Asa trebuie sa fac si nu o sa mai merg vreodata cu taxi.Nu m-am certat, pur si simplu omu mi-a spus ca nu imi da voie sa cobor si incerca sa ma prosteasca pe fața.
Mi-am schimbat telefonul si nu aveam aplicatia instalata si ma grabeam, data trecuta am mers cu uber si soferul(Un om de nota 10) mi-a spus sa ne intalnim mai jos putin de autogara(200m) ca sa nu iasa scandal cu taximetristii ca ei nu suporta uber.
Nu spun ca toti sunt la fel, dar multi pe care i-am intalnit au o gandire de proaspat iesiti din pestera, mai ales cei care racoleaza autogarile/aeroporturile.
Da' tu de Bolt si de Uber ai auzit? Sub 3 km fara tarif dinamic costa 9 lei la Bolt (se plateste DOAR cu cardul) si 10 lei la Uber (aici merge si cash si card). Chiar in trafic aglomerat si cu ceva dinamic cursa asta tot nu trecea de 15 lei. Cine mai ia astazi taxi isi cam merita soarta.
anonim_4396 întreabă: