| WolfgangKreutzfeldt a întrebat:

Salut TPU, vreau sa va povestesc ceva si sa-mi spuneti ce parere aveti. Am fost in Afganistan in misiune internationala si acolo era un capitan facut ofiter la apelul bocancilor (omul terminase teologia si l-au facut ofiter) caruia noi ii ziceam "Popa de rosu". Omul asta la prima vedere era super ok, vorbea mult despre Dumnezeu inainte sa iesim in patrule din baza si ori de cate ori de cate ori erau astia mai mari in grad pe acolo, dar cum venea seara (si cand era si timp liber) "Popa de rosu" se transforma in drac laughing. Cand nu avea treaba omul juca in prostie carti cu americanii si tragea niste baute de te cruceai cand il vedeai (ii placea Jack Daniels in prostie si de fiecare data le facea paguba la americani). Intr-o zi cand stateam in stand-by pregatiti sa iesim daca se intampla ceva primim o misiune cum ca trebuia sa ajutam o patrula de politisti afgani sa prinda un traficant de droguri. "Popa de rosu" beat fiind (atunci bause deoarece avea impresia ca nu o sa se mai intample nimic in ziua aia) a zis ca pleaca el cu cativa voluntari cu 2 masini (noi eram mai multi si nu a trebuit sa iesim toti pentru atata lucru) printre care si eu ca si asa voiam sa fac ceva. Pe scurt mergem unde stiam ca e traficantul ala de droguri, ii imobilizam masina si asteptam sa vina "babulanii" (asa le ziceam noi la politistii afgani). Mai si cand au venit astia l-au luat si l-au batut acolo la fata locului mai ceva ca pe hotii de cai. "Popa de rosu" nu s-a putut abtine si i-a dat si el cateva picioare in burta afganului (la fel si cativa din noi printre care si eu), dupa care a fost luat si dus la sectie si masina confiscata (avea in ea 6 baloti mai mici de droguri). Acum intrebarea : Cum naiba tu om sa faci liceul teologic, dupa facultate sa fii in halul asta sa bei de stingi, sa joci carti in ultimul hal si sa lovesti un om?
Asta asa ca bonus : Dupa o saptamana de la incident eram in patrula cu "babulanii" si il vedem fix pe ala pe care l-am urmarit atunci. Omul era in libertate si bea un ceai la umbra (si noi stateam la 40 de grade in soare rolling on the floor ) si nu ne-am putut abtine si i-am intrebat pe politistii afgani cum de e ala in libertate, la care ei au zis : Pai ce sa fac, daca il tin inchis trebuie sa ii dau de mancare, asa il bat si iau informatia de la el si il las sa plece.
Multumesc daca ati citit tot romanu laughing

7 răspunsuri:
| UnDiavol a răspuns:

Pai ce sa fac dacă îl tin închis trebuie sa ii dau de mâncare așa îl bat și iau informați de la el și îl las sa plece laughing)) parte mea favorită

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru UnDiavol):

E pe bune faza, si noi am ramas tampiti cand am auzit crede-ma

| UnDiavol a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Va cred domnule vorbesc serios

Nu ma domni, ce drk am 23 de ani nu 40-50 laughing). Si soldatilor astia noi care au venit acum le zic la fel laughing)

Am crezut ca ești in vârsta

Sa ai grija frate de tine eu sunt mândru de tine sa mergi in Afganistan sa ai misiuni nu este ușor viața este in pericol la fiecare pas acolo nu mai zic mai multe eu sunt mândru de tine bravo ai tot respectul meu sa ai grija frate de tine

Multumesc pentru cuvintele frumoase. Trebuie mers ca altceva chiar nu ai ce face... decat in tara sa stau pe salariul minim pe economie si sa fac cine stie ce mai bine "profit" putin si capat experiente noi, plus ca altceva in afara de armata nu stiu sa fac ca nu ma pricep la nimic

Nu ai descoperit de ce ești capibil încă dar sigur ești capabil de multe stai liniștit frate nu te grăbi ia-le pe rând nu te necaji nici stresa ai sa vezi vei reuși multe in viața faptul ca ești acum acolo nu Te afli degeaba câștigi o experiența enorm de mare și asta dovedește cât de curajos ești ca ești acolo nu oricine poate pleca im Afganistan sa lupte cu toți traficanți care oricând orice poate fi in pericol din cauza lor tu dai dovadă de multe dar nu-ți dai seama nu te grăbi ia-le pe rând