Pai ce sa fac dacă îl tin închis trebuie sa ii dau de mâncare așa îl bat și iau informați de la el și îl las sa plece )) parte mea favorită
E pe bune faza, si noi am ramas tampiti cand am auzit crede-ma
Va cred domnule vorbesc serios
Nu ma domni, ce drk am 23 de ani nu 40-50 ). Si soldatilor astia noi care au venit acum le zic la fel )
Am crezut ca ești in vârsta
Sa ai grija frate de tine eu sunt mândru de tine sa mergi in Afganistan sa ai misiuni nu este ușor viața este in pericol la fiecare pas acolo nu mai zic mai multe eu sunt mândru de tine bravo ai tot respectul meu sa ai grija frate de tine
Multumesc pentru cuvintele frumoase. Trebuie mers ca altceva chiar nu ai ce face... decat in tara sa stau pe salariul minim pe economie si sa fac cine stie ce mai bine "profit" putin si capat experiente noi, plus ca altceva in afara de armata nu stiu sa fac ca nu ma pricep la nimic
Nu ai descoperit de ce ești capibil încă dar sigur ești capabil de multe stai liniștit frate nu te grăbi ia-le pe rând nu te necaji nici stresa ai sa vezi vei reuși multe in viața faptul ca ești acum acolo nu Te afli degeaba câștigi o experiența enorm de mare și asta dovedește cât de curajos ești ca ești acolo nu oricine poate pleca im Afganistan sa lupte cu toți traficanți care oricând orice poate fi in pericol din cauza lor tu dai dovadă de multe dar nu-ți dai seama nu te grăbi ia-le pe rând