Eu am citit tot f atent, si-au batut joc de tine, ce sa zic, alora probabil le-a dat cum ca ar avea mai multa experienta, i-a vrajit pe angajatori experienta vezi doamne, si treptat au inceput sa profite, sa va tine mai mult, pe bani mai putini, dar ziceai parca 1500, nu 1000, ti-a redus la 1000? Sau de la 1200 la 1000, si 300 bacsis au ramas?
Sau poate ca erai sezonier si ceilalti ar fi vrut sa fie permanenti, si de aia le-a dat mai mult, nu stiu ce sa zic.
Intai cauta alt loc de munca sa stii ca-l ai, apoi sa pleci daca dincolo e mai bine si mai stabil. Iar daca incepi scoala cum sa muncesti de la 16 la 0? Cand draci mai inveti? Ca daca nu inveti asa ramai, la nivelul asta, pune mana si invata la bac, sa te mai ajute si parintii, sa iesi ceva in viata, macar bacu sa-l ai.
Oricum scolile nu incep live clar, doar online.
Aveam 1200 in mana, dar după am aflat că ne oprește pentru depozit, garantie. Deci in mana iau acum 500 avansul și 500 de lei a doua tranșă. De bacsis am spus că nu se simte pentru că sunt nevoit să il dau pe transport.
Vreau să iau și bacul, asta i pe primul plan, dar totodată mai vreau sa strâng si niste bani, pentru rahatu ala de daune.
Pai cum iei bacul asa? Parintii tai ce fac? Nu te ajuta cu nimic? Acum 1 an prietenu meu avea sak 2500 lei in mana, zicea ca e salariu de necalificat, era agent de vanzari, deci nu stiu daca e asa, insa daca e asa, ce cauta sal de 1200?! Sau nu e adev ce zice el?
Si aia pentru depozit o sa iti dea inapoi cand pleci nu? Daca nu ai facut nimic rau pe acolo.
Mda, si cu daunele ai dreptate, ce sa zic, gaseste un part time de 4 ore si asa dai daunele mai lent dar iei si bacul, asta zic ca este o metoda de compromis, altfel? E de invatat nene pentru bac, nu asa joaca, ai grija, mai ales la mate.
Părinții mei sunt despărțiți, stau cu tata, si inca 3 frați. Nu vreau sa intru in detalii personale, ma gândeam că nu o să se simtă dacă mă apuc de învățat pentru bac de prin noiembrie. Nu știu ce să zic, alte soluții nu prea am.
Adică nu e bai dacă încep mai târziu putin sa ma pun pe invatat. O sa vreau sa cumpăr si niste ore de meditații, desigur dacă imi raman bani de pe urma aluia pisa m as pe el de ****
Atunci aia este, poti sa te apuci din noiembrie, dar sa ai timp de invatat, nu uita ca-s 4 ani de invatat, nu e de joaca. Si meditatii costa un 80 lei 2 ore cam, era 50 acum ceva ani, eu pentru examenul de liceu aveam 2 meditatii pe sapt a cate 2 ore, la mate. Dar mai ai si romana si inca o materie la alegere.
Dar daca aveai de gand scoala si apoi de la 16 la 0 munca, ce facem? E dificil dar trebuie sa gasesti o solutie.
1000 lei pe lună, pentru că 200 lei ii oprește pentru garanție, mi-a spus că o să mi-i dea la sfârșit de contract, însă nu prea cred.