| DarkDavid a întrebat:

vreau sa va pun o intrebare : DE CE OAMENILOR LE PLAC METIN2RO(unul dintre cele mai praf jocuri mmropg)

5 răspunsuri:
| crazyfox112 a răspuns:

Nu poti zice asa de metin2 (nu mai joc) dar ai jucat vreodata wonderlands sau angels online...si tot mmo sunt si astea.Metin este un joc 3d person medieval in care interactionezi cu alti playeri (facandu-ti noi prieteni) si muncind impreuna cu ei ajungand la un scop comun.

| DoriKat a răspuns:

Metin2ro ajunge sa-ti placa, doar in comparatie cu versiunile private, pentru ca acolo primesti totul, si nu mai muncesti pentru nimic.

| AndyLavy a răspuns:

In primul rand gusturile nu se discuta. daca tie nu iti place, asta nu inseamna ca e urat sau mai stiu eu ce. inseamna doar ca pe tine nu te atrage, insa ii poate atrage pe altii.nu sunt iubitoare de jocuri, insa cunosc persoane care sunt innebunite dupa anumite jocuri, nu neaparat acest joc, si nu ii inteleg, si nici nu incerc. fiecare are gusturile lui, placerile lui si asa mai departe.

| david1234567890 a răspuns:

Dacă îl joci mult o să-ți placă.

| DarkDavid explică:

Stati putin eu intreb ca un joc cu grafica foarte praf pe langa(4story,runes of magic, neverwinter etc.) este placut de aproape toti romani si nu inteleg asta? (Adica mai bine te joci teams forterss2, far cry, si alte jocuri )