Spune-mi te rog ce semnificatie are o alunita pe piept, una in apropierea bicepsului, si una pe piept. Spune-mi ca mai facut curios in privinta semnificatiei alunitelor
Http://godessdiana88sex1.blogspot.ro/......ui-si.html poti vedea aici orce om are o slabiciune egala fata de celalalt alunita picor etc... cauta sunt si carti despre asta chiar si oamenii de stinta care nu pot explica cum alunitele au aceeasta ''putere,, chiar am vazut un documentar acum 2 ani despre asta
Alunitele pe corp nu au nici-o semnificatie mistica, poate dor asa vrei tu sa fie.
Eu nu am pus intrebarea pentru o contrazicere asupra aceeste stiinte ci pentr alunit€ atata tt,
.-_-
Tu te auzi ce vorbesti? nu semnifica nimic alunita reprezinta pigment de piele care nu a fost bine intins proportionat pe piele. Sunt stereotipuri, nimicuri, despre ce vorbesti tu,
Usor, fie esti inrudit intr-un fel sau altu cu ramses sau vreun sclav denasta egiptean cu aliura de faraon, fieeee ai niste alunite date naiba de ciudate... cam asta e tot
Pai vezi, tot raul spre bine, intr-o zi vei deveni un mare lider la fel ca, Cleopatra, iti urez scucces
Anonymus101 întreabă: