Hei! tu! nu mai critica fetele de pretutindeni care nu stiu cu ce sa se imbrace sau cum sa-si faca parul pentru ca pun pariu ca si tu i-ti intrebi prieteni sau prietenele cum sa te imbraci sau din astea!
Ai dreptate "tu" dar prietenii/prietenele mele stiu ce am in dulap, imi stiu hainele etc, nu criticam doar intrebam cand vor icneta cu asemenea intrebari,
Cu compunerile ai dreptate, daca ti-e lene pana si sa cauti o compunere pe net, ce naiba mai cauti in scola?
Cu hainele si parul insa, nu.Majoritatea fetelor incearca sa dea detalii gen culoarea tenului, forma fetei, detalii care ne ajuta sa le ajutam.Intr-adevar nu avem de unde stii ce are X sau Y in garderoba,dar le putem spune cat de elengant,cat de sters/strident, cat de mulat/larg ar trebui sa se imbrace, plus ca majoritatea fetelor isi cumpara un out-fit nou pentru fiecare eveniment.Ca baiat e clar ca nu poti intelege(frati-meu cu 3 fete in casa si tot nu intelege complet),faza e ca e greu sa gasesti stilul care ti se potriveste,si daca nu ai un prieten/o ruda care sa te invete e greu sa iti dai seama singura,mai ales ca in Romania daca nu ai bani de dat, e imposibil sa gasesti un frizer care sa stie ce face, sau un vanzator pe care sa-l doara macar intr-un fir de par de cat de bine se potriveste o haina pe tine.Hope I helped.
Extraordinar, daca nu ai chef sa faci u compuneri da nu le face cine te pune, te obliga cineva?! Nu. Si care e problema ta ca intrebam chestii de fete?! e o lume libera
Si eu de ce ti-as zice tie idei de site-uri? Esti impertinent sincer...de aia exista categoria beauty si fashion sau asa credeam eu. Poate stii tu alt motiv.