| SassyMouse69 a întrebat:

Vroiam sa va intreb cateva chestii:

1.De ce unii oameni pun intrebari stupide legate de sirene sau tot felul de prostii pe site-ul asta?
2.De ce sunt asa de multi analfabeti pe internet?
3.De ce folositi unii dintre voi calculatorul? Ca sa aratati ca nu stiti sa scrieti?

Daca sunteti inteligenti, o sa raspundeti inteligent la intrebarile mele.
Nu dau funda!

Răspuns Câştigător
| svartirhimnar a răspuns:

1. Pentru că TPU mai e folosit și de copiii de 10-12 ani.
2. Pentru că trăim în România și predomină analfabeții.
3. Că e singurul loc unde triștii își iau tupeu.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

1.Din cauza ca majoritatea de pe aici sunt copii.Care cred tot ca tot ce zboara se mananca.Cred inca in povesti.
2.Pentru ca orice prost are calculator.Ce mai conteaza cate clase are.Bani sa fie.
3.Pentru ca nu cred ca ai putea posta o intrebare aici, trimitand-o prin posta(scrisa pe hartie).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că unii părinţi sunt incompetenţi şi îşi lasă pruncii să facă ce vor ei, fără a fi supravegheaţi.Că na, are 5 ani băiatu', e mare de acum.Hai să îi luăm iPhone şi tabletă să se joace şi el,săracu'. Normal că ăla intră pe tot felul de site-uri şi pune întrebări stupide,pe măsura inteligenţei lui.În loc să le spună să mai iasă şi să se joace pe afară sau să discute cu ei anumite chestii, îi lasă să stea pe calculator, că părinţii n-au timp de ei.Şi se mai miră de ce copiii lor sunt nişte drogaţi şi fac parte din nu ştiu ce anturaj, când atunci când copilul avea nevoie de un sfat, mama era prea obosită şi tata era la muncă.De ce s-au mai chinuit să-l facă dacă nu au timp de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Din moment ce ai atribuit adjectivul "stupide", deja se stie de ce.
2. Nu sunt asa de multi analfabeti pe internet, in viata de zi cu zi sunt si mai multi.
3. Pentru ca sunt multe ecuatii pe care nu le putem rezolva altfel. Spre exemplu: radical de ordinul n (10, 100, 1000), lnn, unde n!=1 si n!=e, etc. Sunt unele calcule pe care nu le putem face, si matematica are niste limite, precum si fizica. Tocmai de aceea s-au si inventat calculatoarele. Nu pentr ua face 1+1...

| Aimee33 a răspuns:

1.Deoarece muti oameni sunt fascinati de supranatural, de fantastic, de tot ceea ce inseamna fictiune.(in acest caz, copiii);
2.Ca sa fie mai smecheri si ca le este lene sa scrie...;
3.Ca sa nu-si suprasolicite creierul la operatii extrem de grele gen 2+2. laughing
4.Am raspuns inteligent.
5.De ce?!