anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vruiam sa va spun ca aud mereu pe la stiri si de la alte persoane cum oameni nevinovati mor sau sunt batuti si inteleg ca uni poate este greseala lor ca fac accidente si mor dar sunt si multi care nu fac ce trebuie si pentru greselile lor platesc alti, odata cand veneam de la bunica de la tara eram cu mami si mergeam cu masina noastra si in timp ce ne inreptam spre oras am vazut o batrana care astepta intr-o statie si mami sa oprit ca sa o ea cu masina batrana se indrepta spre severin si noi la fel si am luat cu noi pana la severin si pe drum ea a inceput sa planga si mami a intrebat-o de ce plange si ea a spus ca familia ei este saraca si fiul ei a fost la munca la niste oameni intr-o gospodarie un an de zile si la sfarsitul anului cand a cerut banii pentru ce a muncit oameni aceia lau batut si i sau spart plamani si ca este la spital si ea nu are bani ca sa plateasca operatia si fiul ei era si insurat si avea sapte copii si o fata dintre copii lui este la spital fiindca o calcase masina iar sotia lui murise in timp ce el era la spital dar el nu stia asta iar eu cand am auzit asta am inceput sa plang si ma gandeam cum ca in lumea asta sunt copii si oameni care sunt bogatii fericiti si primesc tot ce isi doresc si au mult noroc pe cand alti nu au banii nici de o paine si li se intampla tot felul de lucruri ingrozitoare si ma gandesc ca si eu fac parte din aceii oameni egoisti si fericiti si cateodata as vrea sa nu mai vad cersetori pe strada sau povesti la televizor cu oameni care mor si altele, poate vi se pare o prostie ce spun dar eu am vrut doar sa va aud parerea si sper sa imi raspundeti multumesc

1 răspuns:
| Pinky06 a răspuns:

Din pacate nu au mai ramas prea multe de spus, pentru ca s-au tot dat semnale pe la tv dar nimeni nu s-a implicat decat cu vorba. Asta e cruda realitate...