| AlexandraKnows a întrebat:

Salut tuturor! Am o mica.intrebare ce imi sta pe creier. In fiecare an, visez in noaptea de 19 mai -20 mai ca Titanicul, luat si renovat, organizeaza curse pentru copii din Romania. In vis, eu ma duc imbracata intr-o rochita pana la genunchi si cu palton iar celelalte persoane, blugi si tricouri. Imediat cum intru pe vapor, ma duc direct in camera unde sunt aparatele si capitanul, zambind, imi da niste bomboane. Apoi urc pana la cabina mea unde am mobilier de epoca si... un LCD.
Acum, in relitate. Am visul in aceeasi noapte timp de 5 ani. Chestia este ca acum 5 ani, cand eu aveam 7, nu stiam despre Titanic. De curand am vazut intr-un magazin din satul meu, o pungulita pe masa cu bomboanele pe care le-am visat. Vanzatoarea tinea mortis ca nu vrea sa le vanda si le ferea in mod dubios. Insa acum MAREA INTREBARE : V-i s-a mai intamplat asa ceva? sau stiti ce ar putea insemna?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poţi înţelege dacă citeşti o carte de paranormal/parapsihologie şi de asemenea pe www.elystar.ro
Pa, pa.

3 răspunsuri:
| winchesters a răspuns:

E ciudat laughing
Mie una nu mi s-a mai intamplat.

| AlexandraKnows explică:

Pe un vapor ce seamana cu celebrul Titanic. fara ghetari sau alte chestii...ar fi ceva dar nu am vreo sansa, doar daca dupa liceu ma angajez drept chelnerita pe un vas de croaziera happy

| Roolinn a răspuns:

Am patit si eu asa da nu cu bomboanele insa uneori ce visezi poate sa se intample