| KeporLove a întrebat:

Salut tuturor. Am si eu din nou de sfatul vostru.
Ma confrunt cu o problema de o perioada. si pur si simplu nu gasesc solutii sau greseala me. E vorba ca nu prea imi gasesc un colectiv o "gascha" "trupa". Am varsta de 16 ani si pana acum un an faceam parte dintr-o gasca unita care pana la urma s-a spart din cauza certurilor intre cateva persoane din gascha!
De atunci am mai fost in 2 "trupe" care se cam foloseau de mine si cu ajutorul unui var am descoperit asta. De cand am parasit si acea trupa ma inteleg foarte bine cu un var. dar cand acesta este plecat nu am cu cine sa comunic, ies la o plimbare cu bicicleta, la o poveste... Tin sa mentionez ca sunt la un liceu Tehnic. iar in clasa sunt 3 4 baieti mai "la moda". care aduna toata atentia prin fite si figuri.

Accept toate comentariile si sfaturile. Si daca cineva a fost in aceasta problema sa imi spuna si mie cum a scapat din ea.

1 răspuns:
| ionutzul31 a răspuns:

Reia legatura cu cei din vechea "trupa" si vezi incearca sa intrii in grupurile lor de prieteni, sa cunosti oameni noi.Am fost si eu in situatia ta...cu accent pe "fost"winking
Bafta!