| xbastanu a întrebat:

Salut tuturor. As dori să-mi spuneti cea mai buna pozitie a mainii pe mouse.Eu am o pozitie a mainii pe mouse foarte naspa mai ales cand ma joc cs go si de la un timp începe sa ma doară incheietura..As dori sa îmi spuneti o pozitie comoda si care sa ma ajute la cs.

6 răspunsuri:
| EneCristian a răspuns:

Ma scuzi dar ce monstru de mouse ai? adica trebuie sa cauti o pozitie a mainii? daca chiar nu poti sa joci schimba mouse-ul.

| DodoDodo03 a răspuns:

Pai cea mai perfecta pozitie, dupa parea mea este asta:
Degetul aratator il tii pe click stanga (asa cred ca se zice rolling on the floor )
Degetul mijlociu il tii pe click dreapta, iar degetul mare il tii pe partea laterala stanga a mouse-ului si cel inelar si cel mic pe partea laterala dreapta a mouse-ului. Sper ca ai inteles!winking

| ESA1899 a răspuns:

Nu am cum sa îti explic cum să îti tii mâna pe mouse din moment ce nu văd. Incearca mai multe pozitii si vezi care e mai bună sau cea mai BUNĂ modalitate de a vedea pozitia bună si de a avea o pozitie bună este următoarea: Să îti cumperi un mouse pentru gaming. Cred ca aceasta este rezolvarea problemei. Poti sa cauti pe site uri precum: eMAG, okazii, olx etc si la un pret rezonabil. Baftă!

| blackdark66 a răspuns:

E vina lu gaben. Si pe mine ma doare incheietura, dar e de la masa la mine. R2GE GL

| Sylviu_Silviu_1983 a răspuns:

Buna

| Sylviu_Silviu_1983 a răspuns:

As vrea sa stiu cum se impaca scorionul cu balanta daca sunt comatibili la o relatie serioasa sunt sanse?