| FrumusicaSufletista a întrebat:

Salut tuturor. Credeți ca dacă forțezi lucrurile ele mai tare să înrăutățesc și dacă le lași să se întîmpla de la sine ele merg mult mai bine? Ați avut așa întâmplări?

19 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da

| Drimmero a răspuns:

E bine sa nu fortezi limitele, cat poti, atata tragi! Nu-ti cere nimeni mai mult decat poti!

| FrumusicaSufletista explică (pentru Drimmero):

Da,dar nu mereu ai de ales.

| Drimmero a răspuns (pentru FrumusicaSufletista):

Eu unul nu as forta daca nu merita, doar atunci cand stiu ca sunt eu in castig, atat!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai depinde de ce anume vrei sa faci.
De exemplu daca vrei sa cunosti o persoana sau vrei sa te faci placuta. Poate ajungi la ce ti-ai dotrit dar nu iti dai seama si mai continui, si poate ar parea ciudat pentru cealalta persoana.
Daca vrei sa faci ceva, o treaba bine, atunci acolo ar trebui sa fortezi lucrurile ca sa iasa totul bine.
Dar... nu stiu, in unele sitatii este bine sa stii cand sa te opresti.

Daca lasi lucrurile sa se intample de la sine probabil nici nu vei sti daca le e mai bine sau nu. O decizie tot trebuie luata. E ca atunci cand ai alege intre doua lucruri si te temi sa nu faci alegerea gresita. Eu cred ca fiecare alegere e corecta, doar ca una aduce putin mai multe beneficii decat cealalta.
Si da, am avut asa intamplari. De exemplu cand vorbeam cu cineva, poate spuneam mai mult decat trebuie si astfel ma intelegeau gresit ceilalti.
Dar poate nu am pierdut eu numic. Poate asa era mai bine. Poate eu castigam ceva.
Dar referitor la intrebare, cred ca trebuie sa faci ceva. Adica e mai bine decat sa nu faci nimic. Adica asa ar trebui, eu unul nu prea reusesc sad.

| FrumusicaSufletista explică (pentru DoarBogdan):

Pai eu niciodată nu cred ca am luptat ca să fiu plăcută de cineva ci doar să demonstrez ceva, nu știu dacă te poți face plăcută dacă dorești.În fine, cred și eu ca trebuie să fac ceva ca să ajung unde doresc, dar e mai greu să faci alegerea potrivita și eu nu cam reusec.

| DoarBogdan a răspuns (pentru FrumusicaSufletista):

happy Nici tu nu reusesti happy
Eh, incep sa cred ca suntem doar cativa asa... Poate de fapt noi facem alegerile corecte. Poate noi reusim sa facem diferenta.

Nu știu dacă fac mereu alegerile corecte, căci eu nu îmi pot da seama? Tu tot la fel? happy happy

Exact happy

Dar eu unul am renuntat sa inteleg asta. Adica... O sa iau o alegere si nu o sa ma uit inapoi. Asta e. E mai bine decat sa nu fac nimic.
Daca vad un mar. Il mananc. Dupa o sa imi dau seama daca a fost bun sau nu. Dar tot mancat ramane happy

Da,îți dau dreptate, dar nu știu dacă eu pot să fac ceva fără să mă gîndesc mult timp la ce o să iasă, la mine în minte am impresia ca dacă fac alegerea greșită o să mă omoare cineva happy, nu știu dacă sunt capabilă să las lucrurile de la sine fără să mă implic happy. Chiar aș dori să nu mai fiu atit de perfecționistă.happy

Poate asta e un dar happy

Ce fel de dar poate fi acesta? happy happy

Nu stiu laughing. O sa aflamhappy

Dacă o să afli să îmi spui și mie big grin happy

Mai mult ca sigur. Poate afli tu inaintea mea.

Nu cred, dar dacă ceva te anunț happy happy big grin

Asa sa faciwinking

| Deaad a răspuns:

Mereu e bine sa le lasi sa se intample de la sine.Dar trebuie pus si interes.
Si da, am avut.