| Starlight22 a întrebat:

Salut tuturor! Mă simt într-o perioadă foarte dificilă, sunt într-o depresie care mă macină pe zi ce trece. Deși am prieteni, îmi lipsesc interacțiunile reale, conexiunile autentice. Stau închisă între patru pereți aproape tot timpul, iar asta nu mă ajută deloc. Din cauza depresiei, am ajuns să am și insomnii care mă consumă.

Nu vreau să par ciudată sau să transmit un mesaj greșit, dar mi-ar plăcea să am cu cine să vorbesc. Îmi doresc să fie cu fete, nu pentru că am ceva cu băieții, dar simt că aș putea să mă deschid mai ușor, să fiu înțeleasă mai bine. Nu caut ceva superficial sau nepotrivit, ci doar o discuție sinceră, cineva care să mă asculte.

Am 22 de ani, locuiesc în Iași și mă simt foarte singură. Singurătatea asta mă apasă și mă epuizează pe zi ce trece. De multe ori sunt cea care ascultă, care oferă sfaturi și sprijin celor din jur, dar simt că nimeni nu mă întreabă pe mine dacă sunt bine, deși știu că mulți cunosc prin ce trec. Lucrul acesta mă face să mă simt tot mai pierdută.

Îmi cer scuze dacă postarea asta e off-topic, dar nu știam unde altundeva să mă exprim. Sper să aveți o zi frumoasă și liniștită! ❤️

3 răspunsuri:
| Cresta a răspuns:

In Iasi, singura? Oare s-a schimbat lumea asa de mult? Stiam ca moldovenii dau buzna si-ti fac bine si cu forta.
Iesi din casa. Nu astepta sa te scoata altii. Iesi si vorbeste cu oricine. In final se va lega o prietenie sincera, nu de Facebook sau TPU.

| Kufu95 a răspuns:

Cu timpul vei întâlni persoane ok, nu îți face griji.

| Violleta2022 a răspuns:

Deci nu ai prieteni, odata ce spui ca stai singura inchisa in casa, ca aia de pe forumrui online NU-ti sunt prieeni, ci conturi ireale, de plictiseala si pierdere inutila de vreme.
De ce nu iesi afara, in lumea reala?
De ce nu-ti iei un job?
la 22 de ani esti ditamai femeia, apta sa muncesti, si sa-ti faci o viata frumoasa si fericita, daca vrei.