| cba8r478 a întrebat:

Salut tuturor! Sunt fan Eurovision, imi place foarte mult.
Ma rog, sa trecem la subiect:
Chestia este ca noi mereu ne plangem ca luam putine puncte si ca vecinii nostri nu ne voteaza.
Dar noi? Noi mereu dam 12 puncte Moldovei si nu cred ca in fiecare an Romania se da pe spate dupa melodia Moldovei dar in fine... happy
Iar anul trecut, in timp ce se filma prin culise, Nelly Ciobanu (Reprezentanta Moldovei la Esc 2009) canta melodia Rusiei straight face faza asta ma enervat foarte tare pentru ca noi ne tot agitam sa fie bine, sa ii votam, iar pe ei, pe moldoveni ii doare undeva de noi si ii pupa undeva pe rusii (scuzati-ma de expresie oh go on) si cred ca n-ea dat 12 puncte asa, din obligatie... happy
Ce credeti despre Eurovision, chiar se voteaza dupa interese politice?
Eu sper ca nu, deoarece nu ar mai avea farmec happy...
Sa trecem mai departe...
Ce parere aveti despre melodia de anul acesta care ne reprezinta la Esc?
Mie unul imi place pentru. ca e ceva diferit, oricum Europa nu prea se dadea in vant dupa ritmurile balcanice si nici dupa baladele cu care i-am obisnuit de atata timp...
Multumesc ca ati pierdut 5 min. din viata voastra laughing si ca ati citit tongue...

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Imi dai te rog frumos id-ul tau de mess?
trimite-mi un mesaj!
si eu sunt un MEGA fan Eurovision si iti pot spune multe despre acest concurs.
Pentru mine cea mai buna voce din concurs EVER este si va fi Yohanna din Islanda.Desi a luat doar locul 2 ea este clar cea mai buna voce care a participat vreodata la eurovision! A fost furata pe fata, iar unele tari nu i-au dat niciun punct! Rusineeeeee! O fata frumoasa si talentata ca ea care a muncit ani de zile merita locul 1! Pentru mine este castigatoare! Cat despre Elena Gheorghe... a facut tot ce a tinut de ea ca sa iasa bine. mi-a placut enorm de mult spectacolul ei! la fel si nico a cantat foarte foarte bine! In acest concurs poti sa stai si in cap... daca nu primesti voturi este egal cu 0!

2 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@x24love, parerea mea (si sunt convinsa ca nu doar a mea) este ca gresesti amarnic.
Argumentez:
Si Moldova ne-a dat de fiecare data 12 puncte (meritate sau nu (de cele mai multe ori - nu, de ce sa n-o recunoastem?!)). Iar in 2009 reprezentanta Moldovei chiar a fost cu 10 capete deasupra noastra (n-am nimic cu Elena Gheorghe, imi place cum canta, dar asta e adevarul, Nelly Ciobanu a fost mult mai buna, plus piesa a fost cu adevarat tare(si in limba ROMANA, nu uita! Ne-a aratat ce inseamna sa-ti iubesti limba! Mi-a smuls si o lacrima, recunosc)). Spui ca Moldova ne-a dat 12 puncte din obligatie, eu zic ca ni i-a dat din prietenie, respect, solidaritate, doar vorbim aceeasi limba, avem rudenie de sange, mi se pare normal sa ne sustinem reciproc (si asa suntem niste tarisoare mici si nimeni nu ne vrea, nu ne iubeste, macar noi intre noi trebuie sa ne tinem de cald, sa ne sprijinimwinking ), doar nu era sa dea acele 12 puncte Rusiei sau Ucrainei, care si asa sunt "mai aproape de soare". In loc sa spui mersi, arunci cu pietre, nu e frumos! Daca nu era Moldova cu cele 12 puncte (din obligatie, cum zici tu) oare de cate ori ne-am fi clasat pe ultimul loc (bineanteles, este valabil si vice-versa)?

Anul acesta sper sa ne clasam ceva mai bine. Sper, desi realitatea nu prea ne lasa sa visam, sunt constienta ca data macar trecem de semifinala, va trebui sa fim foarte multumiti, iar in finala, iarasi ne putem baza cu adevarat doar pe Moldova si Spania, restul nici nu se vor uita la noi de doua ori, nu suntem "celebri si bogati" big grin, iar piesa este foarte buna, dar nu suficient de buna, nu pentru locul 1 din pacate. In rest ce as putea sa mai adaug? hmmm... multe. Dar o sa spun doar atat: o voi sustine pe Paola Seling si ii voi sprijini pe fratii nostri basarabeni! happy Voi?winking

| OrangeWind a răspuns:

Buna! Si eu sunt fan eurovision.Nu putem sti, fiecare om voteaza dupa o anumita mentalitate, cred ca uneori se voteaza si din cauze politice.Cred ca melodia noastra e destul de buna, se putea si mai bine, tot cred ca acum 2 ani am fi luat locul 1 cu Biondo sau acum 3 ani cu Dracula my love. Sper sa fie totul bine si sa luam un loc bunwinking