''din greseala am dezinstalat si un program care era instalat cu programele de calculator''
->ai idee cum se numeste programul pe care l-ai dezinstalat?
Pe youtube nu mai poti intra? sau nu se incarca videoclipul? sau se incarca greu! Ce spatiu ai liber in partitia C?
Acel patratel care iti apare este de la antivirus. Deci nu este o problema cred. Ce antivirus ai?
Ce ai descarcat? Ce ai instalat? Ce sistem de operare folosesti? Ce browser folosesti? Antivirus ai?
(foloseste functia -> Raspunde din dreptul raspunsului. Vezi foto: http://i.imgur.com/N3Prx.jpg )
Am instalat posturi radio, tv-online, si programele care trebuie pentru a putea vedea tv-online.folosesc mozila fire-fox, internet explorer.am si anti virus.de ce cand deschid un post de televiziune imi apare un patratel si ma antreaba daca vreau sa il blochez acum, mai tarziu, intreaba-ma mai tarziu? ce este asta? din greseala am dezinstalat si un program care era instalat cu programele de calculator.eu sunt in finlanda si urmaresc tv-online.MULTUMESC PENTRU AJUTOR
In primul rand vreau sa iti multumesc pentru ajutor mi-a fost de mare folos.mai am o intrebare daca poti sa ma ajuti? vreau sa descarc niste muzica de pe you tube si nu stiu cum sa fac am niste melodii care le ascult tot timpu si vreau sa le descarc pe card\SDsau pe stick poti sa ma ajuti.ce trebuie sa fac si cum? iti multumesc.
Te salut.am vazut si iti multumesc.mai am si eu o mica problema dupa ce am instalat programele care mi-ai zis sa le descarc mi-a intrat un program de cautare numit "babilon"este un fel de browser? cauta in loc la moziila si imi apare pe prima pagina de fiecare data cand deschid mozilla sau explorer.am incrcat sa il dezinstalez de unde am sters si programele care mi-ai zis dar nu apare acea iconita.te rog spune-mi cum sa fac si ce trebuie sa fac sa il dezinstalez.ps-care este treaba cu funta aici imi explici te rog si mie? iti doresc o zi minunata. daniel.
Te salut.iar am nevoie de ajutorul tau mai am un laptop si am facut putina "curatenie" in el am sters poze, foldere goale inutile care imi ocupa spatiu, si am dezinstalat si tv-online cu toate ce trebuiesc, Adobe flesh player si sopt castu deci toti am mai avut o problema cu sistemu de securytate de la calculator eu am avut avast de ce spun ca am avut ca nu il mai am findca l-am dezinstalat ca expirase, iar cand am vrut sa instalez din nou programele de a vedea tv-online nu mia mai dat voie imi aparea pe ecran ( "security alert"=your current sucurity setting do not allow this file to be downloaded)cu un triunghi si semnul exclamari.ce este de facut sau ce am facut? ca nu mai reusesc sa descarc nici un program am incercat si cu altele dar tot asa imi da. spune-mi te rog frumos ce este de facut? sa ce se poate face sa pot reinstala programele? pas cu pas.iti multumesc frumos si iti doresc o zi placuta.
Intra in Internet Explorer la -> Tools > Internet Options > Security (tab) > Internet > Custom Level > Downloads >> File Download.
De asemenea, trebuie să fie ->Enable aceste două opțiuni:
-Launching applications and unsafe files
-Launching programs and files in an IFRAME
Aceste doua optiuni le gasesti la "Miscellaneous" care este o subsectiune din "File Download" option.
Absolut nimic nu se deschide deloc.nici macar nu clic-kaie? tot am incercat dar nimic, eu zic de leptopul despre care ti-am zis ca am facut "curatenie" in el cel cu defectiunea de download si mai mi-a aparut ceva cand vroiam sa descarc dar am uitat sa scriu "problem downloading this file?". inca nu am facut ce mi-ai zis. acum dupa-masa ma apuc sa remadiez problema.multumesc frumos pentru ajutor.
''din greseala am dezinstalat si un program care era instalat cu programele de calculator''
->ai idee cum se numeste programul pe care l-ai dezinstalat?
Pe youtube nu mai poti intra? sau nu se incarca videoclipul? sau se incarca greu! Ce spatiu ai liber in partitia C?
Acel patratel care iti apare este de la antivirus. Deci nu este o problema cred. Ce antivirus ai?
Andreibrb1 întreabă: