Salut!
Ii stiu eu pe astia......Pana nu ii bati bine nu se invata minte. Daca vrei direct,da-i o lovitura in nas,asta o sa il puna jos sigur. Daca vrei sa fii mai tehnic, fereste si loveste cu picioare in zona muschilor de la picioare.
Totusi, ai grija cu bataile, se pot intampla multe accidente nedorite.
Fii mai indraznet, pe unii ii faci doar din vorbe.
Iti doresc succes!
Ce vorbe? Daca isi bate joc de mine pe fata? Eu am lovit un elev care nici nu am crezut ca o sa il pot invinge dar atunci zici ca am avut arici zici ca Dumnezeu mo impins i-am dat un pumn i-am spart nasul si buza am avut martori ca nu am fost de vina si toti mi-au zis bravo dar acuma parca is constient de ce fac si gandesc altfel si is c-am timid si acuma nu am pe nimeni sa ma convinga caci chiar pot si il pot bate.Mai demult am avut un prieten care mi-a zis sa ii dau doua peste fata si cand i-am dat pur si simplu mi s-a facut mila dar nu mai a comentat 2-3 zile si am fost prieteni
Asta i-am zis si eu ........copii din ziua de azi numai la bataie se gandesc
Ma frate totul consta in forta ta trebuie sa dai repede nu sa stai 5 min sai dai un pumn cand te infurie tragei una la mijloc el o sa se lase in los de la jumatate ca si cu ar lua ceva de jos iar atunci ii dai un genunche in fata ps nu da tare la mijloc destul cat sal atinci, dupa ce cade jos nu mai da in el pentru ca daca te vad prieteni o sa spuna ca lovesti un copil fara aparare! sau pur si simplu cum am patit eu am un coleg care se tot dadea mare si imi tot dAdea cate o palma peste spate frate asa din instinct i-am dat doi pumni in fata rapid de atunci doar comenteaza da nu se mai atinge de mine pentru ca stie ca si-o ia si asta o fost in prima zi de scoala.
Salut.Ai aici un video in care te invata cum sa te bati...eu practic MMA de 4 ani de zile, insa am invatat foarte multe de la acest video. Sper sa iti fie de folos.
http://www.sport.ro/......mpion.html
Stiu dar daca ma duc la politie ma fac de rusine si imi pierd reputatia si daca il bat nu o sa se lege de mine caci il cunosc si unu la batut pe el si dupa aia nici macar dobitoc nu la m-ai facut
Hai ma nu mai vb tu, daca ala nu il lasa in pace, o fii vreun idiot d ala retardat la minte cum sunt multi copii din ziua de azi,!
bai th3lion te invat eu ce sa faci ma: cand il prinzi cu spatele da i o bucata la ureche zdravana si ai sa vezi ca iti prinde frica dar da i o ca lumea asa.
Man fi si tu mai indraznet cand comenteaza sau iti da o insulta nu il baga in seama dar daca incepe sa dea in tine dai si tu in el il poti apuca de gat si dupa pune-l jos dupa dai pumni oricum eu zic sa nu-i dai prea tare batel bine incat sa iti stie de frica frate daca incepe sa dea in tine nu astepta sa mai dea ferestete cat de bine poti si scoate frica asta din tine il poti bate lejer nu conteaza muschi ci puterea mintala. Oricum eu nu incurajez violenta.
Exact cu aceeasi probelma m-am confruntat si eu.a fost acum 1 an...si am jurat ca voi trage tare pana il fac praf.Si toata vacanta de vara am tras de fiare, mi-am facut un sac de box, alergam in fiecare zi.Devenind mai puternic, agil pe zi ce trece. Sportul este solutia, fa macar 200 de flotari in pumni in fiecare seara si o sa faci niste pumni de dobori si caii.La mine a avut succes.
Salut, am practicat K1 timp de 3 ani jumate, nu este neaparat sa ai o tehnica. Inainte sa practic K1, ma bateam in cartier, la scandaluri. Iti spun doar o chestie : Nu-l lasa sa te loveasca el primul, daca este violent, sau sunteti cu prietenii in jur, o sa se dea smecher si o sa te tina numai in pumni. Da-i tu primul, nu-l lasa sa preia controlul asupra ta! Daca te va bate, isi va bate joc de tine mai rau, stiind ca nu ai ce sa-i faci. Daca vrei sa-i dai " dauna totala " da-i la fata, lovituri continue! Chestia asta nu se prea poate explica in scris, daca te cunosteam iti aratam niste chestii esentiale.