Mi se intampla des sa ma ia rasul,, vazand prin mijloace de transport sau pe strada faze amuzante si sa rad, cand lumea e serioasa.
Destul de recent mi s-a intamplat cand eram in autobuz si un mosneag era langa mine,, era o aglomeratia infernala si l-a apucat stranutatul, isi sufla nasul si tot bombanea, nu-i convenea ca este racit, eu am auzit toate reactiile lui si ma umfla rasul, noroc ca eram cu fata la geam si nu ma vedeau cei din autobuz cand radeam
L-a frizer m-a umflat si pe mine rasul, dar nu mai stiu care era motivul, cert e ca ma abtineam cu greu sa nu rad,, si de obicei nu prea pot sa ma controlez, imi vine si mai tare sa rad, ma inrosesc la fata si vine potopul de ras.
Da, s-a intamplat de cateva ori sa-mi vina niste ganduri nepotrivite cand toate lumea era foarte serioasa si m-am abtinut cu greu
Mi-a venit, pentru ca mi-am adus aminte de ceva hazliu, dar care e problema? Nu am facut rau la nimeni cu asta.Si faptul ca ma aflu intr-un moment nepotrivit pentru asta ma facea sa rid si mai tare.
Degeaba nu, in momente nepotrivite mi s-a intamplat de multe ori.
La spitalul de urgenta, radeam si eu si asistenta in timp ce se chinuia sa imi puna niste dracii din metal la mijloc. Ma gadilam ca dracu', acelasi circ a fost si cand a trebuit sa le scoata.
In timpul orei de fizica colega mea tinea mortis sa ma enerveze si citea cu voce tare tot ce scriam, pana la urma am scris un cuvant obscen pe care l-a citit un pic mai tare decat trebuia si foarte mirata
Si eu am ras la dentist cand incercau sa-mi lucreze acolo.Imi administrasera gaz de ras si grohaiam ca o vaca acolo
Da, când eram cu o prietenă și ne jucam pe laptop și eu am câștigat apoi ea mi-a zis să fiu de râs și am râs după 30 minute fără oprire. A fost funny.
În momente nepotrivite da, dar niciodată degeaba. Ultima dată când am râs într-un moment de genul a fost în clasa a 12-a, era profu de mate la mine că făceam pregătire pentru bac și era atent la foile lui, scria acolo concetrat și deodată ridică privirea în sus și face niște ochi mari de ziceai că e broască. Nu mă mai puteam opri din râs și el îmi tot zicea ce am și să-i spun să râdă și el. Din ziua aia, de fiecare dată când intra pe ușă și-l vedeam, începeam să râd, mă chinuiam să stau serioasă 2 ore
Și ăsta a fost unul dintre motivele pentru care m-am lăsat de pregătire.
anonim_4396 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: