La fel este si pentru mine, iubesc vara si este mai presus de orice anotimp, chiar si decat iarna in perioada sarbatorilor si a zapezilor mari.
Ador, adooor... vara! Sunt îndrăgostită de ea.
Ador și zăpada, ninsorile frumoase, însă nu-mi place deloc frigul. Dacă iarna s-ar limita doar la luna Decembrie, probabil și ea s-ar număra, printre preferințele mele.
Da, mi-e dor de vară! Aproape că număr zilele...
N-a fost pe dracu offside, a fost cat se poate de clar, era cu totul in afara jocului, sa nu zic si de golul 2 al lor, Silva in afara jocului in momentul sutului, suspiciune de offside si aici + prostia fluierasului la lovitura libera, de ce a mai lasat sa bata daca a fluierat cand era mingea in aer. Au jucat mai bine, dar degeaba, au castigat pe japca.
Sunt 4 puncte acum diferenta, nu mai visa ca Yawnited pierde acasa cu Sunderland!
Te oftici.
Să piardă? Vezi că nu mai e mult și urmează etapa următoare și o să plângi la încă o înfrângere. Lasă-ne pe noi că sigur câștigăm, mai bine până atunci spune rugăciunile în fiecare seară să nu mai urmeze încă o înfrângere cum ați început să fiți obișnuiți. Vă ajungem noi, sunt sigur.
S-a facut diferenta de 9 puncte, iar Chelsea mai are vreo 2 meciuri prea usoare si apoi joaca acasa la Spurs, acolo isi iau bataie.
Nu e nimic jucat, inca,, sanse mai sunt sa mai ajungem aproape de Chelsea.
Poate ca ma oftic pentru ca ne-au ciordit aia, dar daca esti obiectiv imi dai dreptate/
Intr-un fel da, imi lipsește vacanta, toate zilele senine, dar nu pot spune ca mi-e dor de canicula. Eu cam urăsc căldură excesiva.
Anotimpul meu preferat e primăvara, dar si toamna, in cazul in care nu e foarte ploioasa.
chiftelutacrocanta întreabă: