| Tweety_9070 a întrebat:

Va rog dati-mi si mie niste mesaje de Craciun, dar sa nu fie ceva in genul "lumina sa va binecuvanteze"..."sa fii bun de craciun".
Anul trecut am primit de la un prieten ceva despre ingeri care mi-a placut foarte mult. Daca aveti idee de asa ceva, va rog ajutati-ma!

Fundaaaaaaaaa!

Răspuns Câştigător
| paupaulapaulina a răspuns:

Am cateva mesaje :
Primeste in inima speranta, in suflet iertare si iubire, pe buze dragoste, in ochi bunatate, intinde-ti mainile sa imbratise-zi icoana NASTERII DOMNULUI si vei afla FERICIREA CRACIUNULUI! Craciun fericit pentru toti cei dragi!
What is Christmas? It is tenderness for the past, courage for the present, hope for the future. It is a fervent wish that every cup may overflow with blessings rich and eternal, and that every path may lead to peace
Fie ca inima ta calda sa topeasca zapezile iernii, iar sloiurile de gheata sa se transforme in lacrimi cristaline de fericire, alinand prin lumina si dragoste sufletele cuprinse de melancolia sarbatorilor de craciun
In Ajunul de Craciun ingerii presara peste pamant pulberi de stele si umplu vazduhul de cantec, inimile voastre de bucurie, si va ureaza in cor cu multa caldura in sufle CRACIUN FERICIT!
Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii
Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare, iar MOS CRACIUN sa aduca doar pentru voi un sac plin. La multi ani!
E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT!
In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, iti doresc sa ai parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa te bucuri si sa astepti cu nerabdare anul ce vine, un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Sarbatori fericite!
La ceas de sarbatoare cand anul are tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va doresc sanatate, pace si prosperitate
De Craciun, s’aveti brad incarcat, mos bogat, pahar inchinat, vin curat, gand luminos si impliniri. Craciun Fericit
Nu iti doresc ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa si in sufletul tau si al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2011!…

2 răspunsuri:
| Danutsa_3595 a răspuns:

Sa ninga frumos, poveste de iarna
Tot ce e bun peste noi sa astearna
Va fie Craciunul bogat luminos
Si anul cel nou, mai curat, mai voios!

| roxanne22_8082 a răspuns:

Bine te ajut daca imi dai si mie o funda caci eu nu am niciuna!:o3! ok sa scrii pe net www.video-angel Christmas.net/browse-Santa Cloud for childrens