Iti merge bine orice windows referinduma la windows xp, vista, 7 nu stiu care sa il folosesti alege unu din ele eu zic sa iti bagi xp consuma putine resurse
Din toate care exista iti recomand Xp.Eu am Xp sp2.Mai inainte era cineva cu o problema ca de ce nu merge sa transfere prin bluetooth cu Windows 7.La Xp imi merg toate.
Din cate am auzit xp sp3 nu e asa stabil pe el poti pune sp2 bagi licienta aia si apoi dai update bafta!
Multumesc la amandoi pentru raspuns:*. Acum pe calculator am windows xp si nu stiu imi cam face figuri. As baga si windows 7. Lam avut dar... am descarcat alta versiune de pe net... dracu sa o ia si deocamdata trebuie sa descarc un windows bun. Eu ziceam sa bag windows xp sp3 am si licenta la el e buna 100%.
Licenta este - JD3T2-QH36R-X7W2W-7R3XT-DVRPQ - am gasit-o pe un tracker. Ce ziceti dati-mi un sfat sa bag windows xp sp2 sau sp3 cu licenta acceasta? Dau funda+vot
Deci sa inteleg cu licenta aia care sp sa bag 2 sau 3? Am auzit si eu ca la xp sp3 sunt cateva lucruri mai inbuntatite ca la xp sp2. ziceti-mi si mie care sa il bag