Iti spun eu una care o sa te faca sa te gandesti, curand iti suprinzi amica de mana cu cineva, sa vezi atunci ce-o sa te sperii!
Sa fie sanatoasa, deci unde e spaima?
Daca spaima e o placere, pentru tine, sa inteleg, iti plac farsele?
Piscina cu cadavre! Sunt student la medicina la Timisoara, iar facultatea noastra are o morga proprie si contracte cu diferite spitale prin care cadavrele ce nu au fost reclamate de nimeni, ajung la facultate (sau unele dintre ele, ma rog). La subsolul facultatii este efectiv o piscina cu formol in care plutesc zeci de cadavre in formol, timp de cel putin 4-5 ani pana cand vor putea fi folosite ca material didactic pentru studentii de anul 1 la anatomie. Exista si bebelusi se pare Pe langa asta, cand un cadavru este pregatit pentru studenti, este scos din piscina cu ajutorul unui aparat robotic, este scos de acolo si bagat intr-un cuptor unde este "stors de formol" Mie-mi suna destul de horror
Deci cadavrele alea nu sunt investigate sau cum adica nu sunt reclamate, gen daca unul din cadavrele alea e o femeie moarta in urma unui viol, nu se investgheaza?
Nu, sunt in general oameni ai strazii. Cel pe care l-am avut noi de exemplu murise degerat, nu a reclamat nimeni cadavrul si a ajuns la facultate.
Aham.
anonim_4396 întreabă: