Dacă stai pe net şi te plângi că suferi de nebăgare în seamă, nu o să ai niciodată.
Mhmm...imi doresc atat de mult sa te jignesc Frate...ai 12 ani si tu spui ca vrei sa mori pentru ca nu ai iubita/prietena etc. Du-te la un psiholog si scoate-ti din cap ideile astea. sau cel putin discuta cu parintii si nu mai fii atat de negativista
Cu ce sa ma ajute parintii ca daca ei aud ca imi doresc prieten? ma omoara din bataie. apropo. nu stiu cum gandesti tu...dar un copil de 12 ani pare adolescent. tu crezi ca un copil de 12 ani pare ca si unul de 6 ani? hai sa fim seriosi.
Un copil de 12 ani este un copil de 12 ani si punct. O sa va para voua rau mai incolo ca vreti maturitate si tot asa mai departre la varste fragede. Prietenii o sa vina cu timpul si iubirea...tot cu timpul. Fii optimista si priveste partea plina a paharului
Mda. Copii la 12 ani se masturbeaza. ce sa mai zicem ca vor si saruturi si iubiti si...
Parerea mea e ca se duce la vale copilaria!
O sa apara baiatul potrivit la o anumita varsta! La fel si un sarut! Cu prietenia Mai bine fara prieteni decat cu prietene Sunt prea barfituare si judeca orice!
Am zis eu ca ma masturbez?
Nu... eu i-am raspuns unui baiat de mai sus! Pt. ca se mira! Nu am zis de tine!
Ar trebui sa te linistesti.Prietenii apar cand nici nu iti dai seama.si in privinta iubitului ai timp.Ai 12 ani, pana pe la 100 mai ai timp.vei vedea ca vei gasi un baiat care sa te iubeasca si sa treaca peste defectele pe care crezi TU ca le ai.Incearca sa vezi viata dincolo de perfectiune.Lasa ca o sa rasara soarele si pe strada ta.Ai grija de tine.Pwpyky
Pwpyky
HAHAHA! Nu mai pot de ras.ce sa zic.:-P
Da'mi un pupyk si nu mai zi nimic. E mai bine asa
Tie nu.
De ce nu? Poate vreau si eu un pwpyk
Iaca! tie nu-ti dau.Ciuda tie.Hahaha.