| eloises1popa a întrebat:

Salut!
Vin cu o nelămurire…Sunt anul I la o școala postliceală de zi, dupa 3 ani de la terminarea liceului. Daca s-ar întâmpla în anul 2 sau 3 să rămân însărcinată aș beneficia de ceva indemnizație pentru creșterea copilului(maternitate) sau ceva ajutor? Si dacă da, aș putea și continua anul sau se "îngheață"? Sau dacă aș dori să îngheț un an este posibil? Vă rog să răspundeți doar cei care aveți răspunsuri plauzibile și corecte, probabilități am auzit dar aș dori un răspuns cat de cat sigur și solid.Va multumesc!

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Omule tu nu te poți întreține pe tine și faci copii -ar trebui să fiți castrați toți care nu vă puteți întreține pe voi, ar trebui sa îngheți 18 ani, termina școală, vezi de un job și lasă copii, fii femeie independenta de bărbați, dacă faci sex fa cu prezervativ sau anticeptionalele, la 30 de ani vezi de un copil nu acum fiind și tu copila

| eloises1popa explică (pentru RAY):

Hello, alta era întrebarea.Sunt căsătorită, am terminat liceul/bac acum 3 ani am și un bebe de 1 an.Am lucrat în timpul ăsta in afara și acum când ne-am stabilit în România, am decis ca pe lângă "casnică/mamica" să fac și o școală ca atunci când voi ieși din maternitate să pot lucra ca și asistentă.Nu e problema ta sau a cuiva câți copii fac, când și cum.Imi permit să îi cresc mai mult decât decent cu sau fără ajutor, indiferent de vârsta.La 30 cred ca te-au făcut ai tăi de ai ieșit atât de incult și frustrat.Eu la 21 l-am făcut, să nu ajungă cu problemă ca și tine?

| RAY a răspuns (pentru eloises1popa):

Ai schizofrenie omule https://www.reginamaria.ro/utile/dictionar-de-afectiuni/schizofrenia

Sunt anul I la o școala postliceală de zi, dupa 3 ani de la terminarea liceului. Daca s-ar întâmpla în anul 2 sau 3 să rămân însărcinată aș beneficia de ceva indemnizație pentru creșterea copilului(maternitate) sau ceva ajutor? Si dacă da, aș putea și continua anul sau se "îngheață"? Sau dacă aș dori să îngheț un an este posibil? Vă rog să răspundeți doar cei care aveți răspunsuri plauzibile și corecte, probabilități am auzit dar aș dori un răspuns cat de cat sigur și solid.Va multumesc!

vs

. Sunt căsătorită, am terminat liceul/bac acum 3 ani am și un bebe de 1 an.Am lucrat în timpul ăsta in afara și acum când ne-am stabilit în România, am decis ca pe lângă "casnică/mamica" să fac și o școală ca atunci când voi ieși din maternitate să pot lucra ca și asistentă.Nu e problema ta sau a cuiva câți copii fac, când și cum.Imi permit să îi cresc mai mult decât decent cu sau fără ajutor, indiferent de vârsta.La 30 cred ca te-au făcut ai tăi de ai ieșit atât de incult și frustrat.Eu la 21 l-am făcut, să nu ajungă cu problemă ca și tine?

| Raniaa a răspuns (pentru RAY):

Ray, Ray, Ray ai uitat cumva de politețe?

| RAY a răspuns (pentru Raniaa):

Tu ai citit doar ce îți convine ție