Buna
Am ajuns campionul zilei fiind un trafic slabut in acele zile.
Daca as fi vrut acest titlu, as fi raspuns toata ziua sa castig.
Asa ca, ma limitez si raspund acolo unde cred ca pot fi de ajutor!
O zi buna
Eu as putea sa castig in fiecare zi. Stau acasa toata ziua si ma plictisesc. Nu o fac ca nu vreau sa dau raspunsuri de dragul de a le da. Se poate sa mai fi gresit cateva dar in rest incerc sa fiu cat mai aproape de adevar.
Şi eu mă chinui să câştig azi, că am şi teme, nu ştiu dacă pot.
Am dat multe raspunsuri utile, nu am pus intrebari sa imi raspund singur de 20 ori si nici nu am impartit raspunsul la o intrebare in 2-3 alte raspunsuri ca sa iasa mai multe la numar.
Serios...Ştii că nu eşti amuzant! Dar tu ai fost cred că de 10 ori, chiar mai mult, mi-aş dori şi eu să fiu. Dar aşa sunteţi voi, şi nu pot fii...
Nu te ajuta cu nimic. Intamplarea a fost sa castig.
Dar cine a zis că o să câştigi?
Nu ziceam de azi... de datile trecute.
Poate castig si azi cine stie.
Nu te voi lăsa. Pe mine nu mă doboară nimic.
S-ar putea sa te doboare adminii cand vor valida raspunsurile
Ha, ha. Cât simţ al umorului ai. Nu vreau să mă gândesc ce ţi se întâmplă ţie la validare. şi un sfat în viaţă : Nu presupune înainte să se întâmple.
Cum zici tu... mie mi s-au sters si zeci de raspunsuri la validare, ma rog s-au sters zeci de intrebari la care raspunsesem. Ai sa vezi tu, saptamana viitoare candva cand se ajunge la validarea zilei de azi.
Ştiam. Dar uite, sper să câştig. Dar ştiu că tu şi Onu sunteţi cruzi, şi nu lăsaţi şi pe alţii să câştige.
Nu crezi că dacă o să câştigi mereu mereu, mereu, nu te vei mai distra pe TPU!
Uite eu plec de acasa vreo 2 ore... poti sa bagi mare
Eh...Tot o să mă prinzi din urmă şi după.Că tu răspunzi repede... Nu prea am şanse, tu eşti priceput.
In principiu raspund ca imi place. Dupa daca vad ca as putea sa fiu campionul zilei... de ce nu?
Cam aşa ceva. Şi eu sper să iau aurul.
Mie imi place argintul.
Şi mie, dar nici măcar bronzul nu-l am.
Dar de ce? Cand te-au suspendat s-a sters si bronzul?
Nu îl aveam...
Pai ai fost campionul zilei cel putin odata.
Ba nu.
Dar eu asa stiu ca ai fost. Hm...
In general ca sa ajungi Campionul zilei, trebuie sa raspunzi la intrebarile altora AJUTAND, nu raspunzand tip SPAM sa faci raspunsuri si atat. Si trebuie sa ajungi locul 1. Dupa ziua cand ai raspuns cu cele mai multe raspunsuri folositoare si ajutatoare, aceste raspunsuri vor fi verificate de catre un moderator TPU in curs de 48 si 72 ore! Si doar pe urma vei primi insigna "Campionul zilei"
Chiar nu dau importanţă pe ce loc sunt! Îmi face plăcere să pot ajuta!
RAY întreabă: