| Invictusman a întrebat:

Salut. happy
Voi câți bani dați în general pe un tricou? Și de la ce brand va luați haine de regula?
Voi ați da de exemplu 200 de lei pe un tricou de la vagabond?

Răspuns Câştigător
| AlinTanase a răspuns:

Eu dau pe un tricou 50 de lei si imi iau haine cam la 2 luni, de ce sa dau 6500 de lei pe un tricou cand nici alea de la vagabond nu le-as fi luat

43 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

200 de lei pe un tricou si cu 10 lei in buzunar? Glumesti?

| Invictusman explică (pentru darrio2007):

De ce ma jignești nebune? Eu am bani, îmi trimit neamurile nu știu ce e cu insulta asta gratuita, îți lipsesc cu desăvârșire cei 7 ani de acasă. Păcat ca ai o astfel de gândire imatura la vârsta ta.

| darrio2007 a răspuns (pentru Invictusman):

Neamurile au bani, nu tu.

Nu contează, îmi permit sa îmi cumpăr ce vreau.

Si cand neamurile nu-ti mai trimit, ce faci?

Nu știu, dar o sa îmi caut de lucru.
Dar mi foarte greu ca am atacuri de panica.

Rezolva-le, ca esti tanar.

| Emazio a răspuns:

Undeva in nur de 50 lei pe un tricou, poate 100 daca e ceva de calitate si e brand. Pe vagabond nu as da nimic, sau probabil 50 de lei daca mi-ar placea ceva

| Invictusman explică (pentru Emazio):

De ce nu îți plac hainele de la vagabond? Eu nu înțeleg de ce sunt asa scumpe, am văzut ca sunt fabricate în România.

| relian a răspuns:

Nu stiu ce firma e aia, eu folosesc tricouri de la Polo, de la Buffalo, de la Tommy Bahama si de la Abercrombie& Fitch.Cat dau pe ele? Undevsa pana in 20-25$,uneori dau si 6 dolari numa laughing Mai am ceva de la Boss si de la Guess.
Alea de la Tommy Hilfinger nu-mi plac, nu ma simt bine in ele, nu stiu ce se inghesuie lumea la TH, eu nu vad ces asa de bune, nu te simti confortabil in hainele lor.Eu am avut le-am dat altora laughing

Hainele bune, is alea in care te simti confortabil si nu se rup asa repede, restul e poveste.Bine,firele astea ce zic eu au haine de calitate, nu toate dar majoritatea is de calitate.
Preturile te rupe laughing dar eu nu-s milionar, asa ca astept pana cand pretu ajunge cat am aratat, apoi cumpar, asa ca am haine pe care dau unia cate 80$ pe un tricou, eu dau max 25 laughing uneori si cum am zis 6-8 dolari

| Invictusman explică (pentru relian):

Tricou de la polo doar cu 20 de dolari? Înseamnă că îți iei fake? Sau folosite dar în stare buna de pe net gen cum avem noi olx
Alea de polo originale sunt scumpe.

| LoveSleep a răspuns:

As cumpăra orice de la vagabond.

Dacă as avea 12 ani și probleme de personalitate.

| Frank51 a răspuns:

Între 20 și 40 de lei, îmi plac cele simple, sau cu anumite imprimeuri mai mișto. Nu aș da 200, nici măcar dacă aș fi milionar.

| Invictusman explică (pentru Frank51):

Am dat eu și în pare rău laughing și am dat și 79 de lei pe o masca de la vagabond crying nu e stres, nu mai e mult și se apropie ziua de nașteresi recuperez rolling on the floor mie îmi plac hainele de la vagabond dar eu sunt cuminte în realitate, timid rău nu prea știu dacă ma definește, dar e doar un tricou pana la urnă, care mi-o cauzat un crater în buzunar.
Ești modest înseamnă, nu pui preț asa mult pe haine.
Îmi blestem zilele ca am dat 79 de lei pe masca aia rolling on the floor îmi luam doua meniuri de la KFC corbin bucket laughing

| Dismally a răspuns:

In general sub 100 lei. Pe tricourile Vagabond nu as da nici 20 de lei pentru ca nu imi plac. Daca ar fi ceva sa imi placa cu adevarat, sa imi doresc acel tricou atunci as da si mai mult.

| Invictusman explică (pentru Dismally):

Eu am dat, am și pantaloni de la vagabond și masca. Numai vagabond nu s eu laughing

| Emma30555 a răspuns:

Am dat și eu 200 de lei pe o bluza dacă mi-a plăcut foarte mult dar de multe ori aștept reducerile. Și mie îmi plac hainele dar uneori consider ca fac risipă de bani. Dar daca îți place ceva foarte mult nu trebuie sa regreți fiindcă ți ai făcut o placere și este în regula din când în când sa ne facem anumite placeri.

| Invictusman explică (pentru Emma30555):

La mine,, din când în când,, e cam des dar na.
Tu ești o fata de milioane, meriți haine pe măsură :*:*
Da, eu sunt înnebunit după haine cool.
Nu sunt în poziția sa dau atâția bani pe haine având în vedere situația mea dar o viata am.

| Legion7X a răspuns:

5 lei, 10 lei laughing noi second hand.
triez ce îmi place.

| Invictusman explică (pentru Legion7X):

Prin acest răspuns ai vrut sa sucesti cuțitul în rana, bravo ai reușit laughing

| Legion7X a răspuns (pentru Invictusman):

Da, am am luat din prostie și unul mai scump, 180 lei. Mai uitat la el de vreo câteva ori și mai mult am plătit desenul sau scrisul laughing

De la ce brand era? Am văzut pe ebay un tricou nașpa cu 6500 de lei de la supreme cu un papitoi de plus în mijloc ce purta un tricou alb cu supreme pe tricoul ala nu dădeam mai mult de 20 de lei e nașpa rău, am poza cu tricoul dar nu ma pricep cu imgur sa îl pun și nu am aplicația instalata.

Amstaff cam genul acesta.
Însă nu acesta este modelul
https://www.gangstagroup.ro/amstaff-malex-t-shirt/

Nu e rău tricoul happy
200 de lei nu e mult, mult e sa dai 6500 de lei pe un tricou cu un maimuțoi verde pe el rolling on the floor ce dacă e ediție rara de la supreme tot un tricou de 3 lei este.

Cu 200 lei îmi iau blugi, o geacă de piele faină adidași din second și mai rămâne și banii laughing și nu orice adidași, tot din piele care sunt mult mai rezistenți, fată de știfturile chinezești de 90 de lei din magazine.

Darmite cu 6500 de lei.
Înseamnă că nu ești snob. happy
Contează sa fi curat și sa ai caracter, sa fi om, nu haina face pe om, de fapt poți găsi tricouri originale și la sh.

Da, așa este.

| goguPatent a răspuns:

Nu, nu as da 200 lei pe unu de la vagabond.
As da si 300 lei pe un Lacoste, Gant, Tommy... Sa stii ca le spal de 50 ori si rezista

| Invictusman explică (pentru goguPatent):

Eu am dat 190 de lei pe un tricou de la vagabond și parca am întrat în depresie rolling on the floor
Da, pai alegerea hainelor e subiectiva, poate îți îți place să te îmbraci puțin mai elegant, alea de la Tommy îmi plac și mie, dacă dai 300 pe un tricou înseamnă că îți permiți, te tine buzunarul happy
Eu cred ca am o problebe la mașină de spălat, îmi tot cioparțeste hainele, adică scrisul de pe tricouri sau pantaloni, mi-o făcut praf câteva tricouri blana nu știu ce are mașina aia, trebuie sa iau alta happy

| Catrice a răspuns (pentru Invictusman):

Poate erau hainele feikhee hee

| goguPatent a răspuns (pentru Invictusman):

Stii vorba aia... Suntem prea sarac sa imi iau lucruri ieftine...

| Invictusman explică (pentru goguPatent):

big grin nice

| Invictusman explică (pentru Catrice):

L-am luat din Mall din reprezentanta, eu nu ma complic cu haine fake chit ca sunt sărac, hainele înseamnă mult pentru mine, pun mare preț pe haine

Numai pe o masca de la vagabond am dat 79 de lei happy

| Catrice a răspuns (pentru Invictusman):

Să-mi bag...și te plângi după ca ești sărac...

Da, dacă nu mai ma ajuta neamurile am pus-o sad
Bine ca nu am dat 350 de lei pe o pereche de pantaloni tot de acolo ca ma duceam rău la apa laughing

| Emma30555 a răspuns (pentru Invictusman):

Pune hainele într o fata de perna sau o plasa speciala dacă mașină de spălat agata, la 30 de grade, program scurt sau pentru delicate.

| Invictusman explică (pentru Emma30555):

Mulțumesc frumos scumpa mea dulce :*

| AlinTanase a răspuns:

Mi-a luat sotia mea acum un an 1 tricou de la vagabond si mi-a mai luat un parpalac de zici ca-s popa, ambele fac 600-700 de lei, nu mi se pare ceva sa merite dar nici sa ma duc in piata i-au adidasi de 50 de lei si incepe cronometru de la 50 de zile pana la 0 cand se rup. Eu aleg brandurile nike, adidas, fils si merchuri de la anumite jocuri pe care le joc cand am timp liber

| Invictusman explică (pentru AlinTanase):

Am văzut un tricou nașpa de la supreme cu 6500 de lei, are un maimuțoi in mijloc, nu as da nici 10 lei pe el happy

| AlinTanase a răspuns (pentru Invictusman):

Eu dau pe un tricou 50 de lei si imi iau haine cam la 2 luni, de ce sa dau 6500 de lei pe un tricou cand nici alea de la vagabond nu le-as fi luat

| AloHaiLaCafeluta a răspuns:

Pai ce eu is vagabond sa imi iau haine de acolo?

| Gorbinisznachenfievtreodor a răspuns:

Eu iau tricoaie de la vagabond ca sunt vagabont
PS: tinetiva gagicile in casa

Întrebări similare