| blackann a întrebat:

Salut, voi ce faceti de Revelion?
Nu-mi raspundeti ca beti sau eu stiu..ma refer unde faceti.

16 răspunsuri:
| Mmmmmm7172 a răspuns:

Eu acasă, prietenul nu e din oraș și nu poate veni?

| blackann explică (pentru Mmmmmm7172):

Pai si de ce nu mergi tu? Stati asa fiecare la el acasa?

| DonSalieri a răspuns:

La panarame.

| blackann explică (pentru DonSalieri):

Super, have fun!

| Lioana a răspuns:

Acasa la lumina TV-ului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În mașină, conducând prin Sudul Țării cu muzica la maximum și cu viteză, la 27 de ani am de gând să cutreier străzile în miez de noapte, așa cum nu am făcut niciodată în adolescență dar am visat mereu. Iar adrenalina pulsându-mi prin vene și prin creier. Alt vis pe care sper să mi-l realizez. happy
Arrr, ce noapte deja o vizualizez laughing) sperăm că nu avem și polițiști pe acest site?

| Lioana a răspuns (pentru anonim_4396):

Patricia ai grija de viata ta! De sărbători se intampla cele mai multe accidente pentru ca vin oameni beti de la petreceri si unii mai urca si la volan. Revelionul nu e cel mai potrivit moment sa te joci de-a vitezomana. Unele distracții pot fi fatale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Lioana):

Hei, mulțumesc pentru grija acordată. happy Parcă ai fi mama, săraca moare când aude că mai plec o noapte. Și da, ai dreptate, la asta nu m-am gândit prea mult, dar de revelion lumea chiar se urcă la volan cu ceva alcool în sânge. La asta chiar nu m-am gândit... dar simt că îmbătrănesc și nu mi-am trăit viața, nu zic că unele chestii nu le pot încerca la orice vârstă, dar parcă nebuniile cele mai faine se fac la tinerețe. :') Și deși o să sune prea tâmpit asta, dar am fost, zic eu, copilul cel mai cuminte de pe Mapamond, cu toate astea am o latură animalică, nebunească, țicnită în mine care clocotește pe interior și ar vrea să iasă la suprafață.
Dar chiar am să țin cont de sfatul tău... măcar să nu mor până nu-mi îndeplinesc toate visele. laughing

| blackann explică (pentru anonim_4396):

Da....super adrenalina, ce sa zic. Du-te si fa bungee jumping sau sari cu parasuta sau du-te in Dubai la x zipline, cea mai lunga tiroliana. Sa mergi in masina cu viteza nu-i adrenalina. Wow.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru blackann):

La mine în oraș nu am Bungee Jumping, de fapt la mine în oraș nu prea există mare lucru, iar ca să călătoresc nu am bani deci mă mulțumesc cu ceva mai mic.
Cât de mașină, viteza în sine nici mie nu mi se pare ceva wow, ci feelingul de detașare și adrenalină recunosc se întâmplă atunci când ai viteză și e muzica ta favorită din playlist la maxim. Iar apogeul este când creierul tău nu se mai gândește la nimic decât la view -ul din față și la muzica aia ce răsună.

| blackann explică (pentru anonim_4396):

Pai strange bani si calatoreste, ai zis ca ai 27 de ani si simti ca trece viata pe langa tine. Daca ramai la tine in sat/oras si din cand in cand mai mergi cu masina...da, chiar trece pe langa tine. Nu vrei o viata banala, nu? Fa sacrificii/eforturi atunci, scuze gasim cu totii, solutii nu prea.

| Emma30555 a răspuns:

Eu de regula merg într un club, bar, ne strângem câțiva prieteni. În alți ani în pandemie am făcut și acasă doar cu prietenul, sau acasă la o prietena, la restaurant dar cel mai des am mers într un club.

| blackann explică (pentru Emma30555):

Da, mie nu imi place la restaurant, e ca la nunta si nu-mi plac nuntile.
Nici in club nu-mi mai place, plin de copii sau pensionari, mult fum si haos.
Dar nu as sta nici acasa cu prietena mea... Voiam niste idei inedite.

| Emma30555 a răspuns (pentru blackann):

Nu exista idei inedite, decât ceea ce ți place sau te face sa te simți bine, nu contează locul ci oamenii care sunt în jurul tău, poate nici asta dacă tu te simți bine făcând altceva. Știu persoane care în noaptea de revelion se duc la concerte în aer liber, sau fac în familie, oricum în cluburi nu se mai fumează demult sunt doar câteva care permit acest lucru. Sunt multe cluburi, ai de unde sa alegi, sunt multe care se potrivesc pe stilul fiecăruia ca gen muzical sau chiar ca și vârsta și oricum nu am prejudecăți legate vârsta ci mai degrabă ma interesează genul de oameni care frecventează acele locuri La prietena mea acasă ne am strâns mai mulți, dar și dacă eram doar noi nu era o problema dacă noi ne simțeam bine în felul asta. Noaptea de revelion în fond e doar o noapte ca oricare alta eu cred ca de regula faci ceea ce faci de obicei.

| Mmmmmm7172 a răspuns (pentru blackann):

Suntem minori (16 si 17) si inca locuim la parinti. pe mine nu ma lasa la el acasa pentru ca sunt fata si pe el nu il lasa la mine acasa pentru ca vor ai lui sa stea cu ei

| blackann explică (pentru Mmmmmm7172):

N-are nimic, profitati de perioada ca dupa o sa va fie dor sa mai faceti cu parintii

Întrebări similare