Ce să facă românii, statul de fapt cu aurul? Gândește-te puțin, de ce nu fac ceva cu el? De ce nu se străduiesc să-l facă... al lor, că oricum, în mare parte le revine lor?
Cel mai bine ar fi să nu se atingă de nimic din ce e acolo, nici românii nici alții.
Baftă!
Cui dracu îi pasă de Roșia Montană în afară de oameni ide acolo care-s afectați în mod direct?
Dacă-ți pasă de așa ceva și nu te afectează delos absolut orice s-ar întâmpla acolo, ești un om idiot.
Te rog nu ma jigni pentu ca nici eu nu am facut-o. Si tu in ce lume traiesti? Nu vezi cate proteste sunt in toata tara in legatura cu acest proiect?
Și dacă peste tot în țară sunt oameni idioți care-și bat capul cu toate prostiile, asta înseamnă că trebuie să le pese tuturor de ceva ce n-are nici cea mai mică legătură cu ei?
De fapt acest proiect are legatura cu toti care suntem romani. Doar pentu ca tie nu iti pasa nu inseamna ca cei carora le pasa sunt idioti. Te rog, nu mai jigni fara macar sa cunosti.
Și cam cum îmi afectează mie modul de viață soarta Roșiei Montane? Oricare ar fi ea.
Și dacă-mi vii cu "înstrăinarea pământului românesc" te pocnesc din start. Că mie mi se rupe de teritoriul românesc. Oricum e prea bun pentru iodioții care locuiesc pe el.
Discutia asta e incheiata. Vorbesc eu cu mine in toata povestea asta.
Vorbești cu tine pentru că nu ești în stare sa-mi dai un răspuns pertinent.
Am pus o întrebare simplă și cât se poate de concretă: cu ce-mi afectează mie viața, ca cetățean din Galați soarta roșiei montane?
Pai in primul rand oamenii aia vor sa foloseasca cianura ca sa scoata aurul, iar cianura este otrava deci muntii o sa fie distrusi pe veci, si se spune ca in muntii aceia sunt galerii subterane importante pentru istoria noastra iar noi din tot aurul pe care il scot noi primim doar 6%.