anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, voi chiar simțiți altfel când cineva zice doar "Un an nou fericit!" față de "Un an nou fericit, să ai parte de multă sănătate, bucurie, dragoste, visele să ți se împlinească! bla bla bla"? Și nu doar pentru anul nou, de sărbători în general.

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Cand vezi o urare asa lunga e clar ca respectivul a copiat mesajul si l-a trimis la toata lista de prieteni fara ca macar sa citeasca pana la capat probabil.Dar cand vezi doar o urare simpla parca te simti mai special laughing
Cred ca te refereai la mesajele scrise, dar si verbal cand cineva iti spune toata fraza aia iti dai seama instant ca e un cliseu numai asa de forma, cand iti zice o urare simpla stii ca ti-a zis-o din toata inima.Dar asta nu e valabil in cazul tuturor persoanelor happy

5 răspunsuri:
| A02Sniper a răspuns:

Cel mai bine scurt si la obiect. Pentru mine nu prea mai au farmec urarile astea.

| RAY a răspuns:

Decat un roman copy paste imi este ok si daca ar spune nimic da macar e ceva sincer

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fie ca lumina artificiilor pe care NU le-am vazut aseara pentru ca pe aici nu misca nimic, sa-ti aduca multă sănătate, bucurie, dragoste, visele să ți se împlinească, si sa piara toti demonii cu ajutorul petardelor si fumului de aseara.
Astfel, iti doresc multe revelioane cu sau fara Dan Negru, ca nici asta n-am vazut aseara.
Multa bafta.

| 7iulie a răspuns:

Eu nici nu le iau in considerare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu simt nimic.