In acel caz nu ai ce face cine stie ce.
Atat timp cat nu te-ai impus de la bun inceput e cam greu sa te impui unui grup care nu-ti stie de frica.
Dar cel mai probabil as lua legatura cu ceilalti profesori sa-i punem la punct, de exemplu daca ei mi-ar face mie scandal la ora, ii las in pace, dar iau legatura cu profesorul de matematica sa ii asculte ora urmatoare.
Daca nu le pasa de media la religie, poate le-ar pasa de mediile la care au probleme.
Aha la mine proful de matematica e altfel e mai rau nimeni nu scoate nici un cuvant acolo daca profu de mate te aude vorbind cu cineva din banca zice "ba boule iti dau trei."a dat la treiuri si patruri am luat si eu 4 dar nu ca as fi vorbit la teste si teza.
In general profesorii materiilor importante sunt mai severi, dar am intalnit si unii de treaba.
Ai dreptate nu numai profu de mate e sever ci si profa de romana mie mi-a dat 3 pentru ca nu am facut o tema in clasa a 6-a ala a fost singurul meu 3 la romana acolo am luat la note de 4 de nici eu nu mai stiu cate si am trecut cu medii de 4 si 6.
Dar mai sunt si profesori de treaba cum ai spus tu.
Medii de 5 si 6 am apasat eu gresit.
Cica a inceput acum sa dea 2 pentru tema nescrisa le trece notele alea intr-o agenda de a iei mie nu mi se pare corect sa dea note sub 4 pentru un lucru atat de marunt o absenta sa dea mi se pare mai corect asa.
As fi fost constient ca ora de religie e neinsemnata in programa scoalara si as fi incercat sa atrag altfel atentia
mileylove întreabă: