Stau pe TPU deoarece ma simt cu voi, ca in familie, imi place sa vad cum se bucura lumea in general de cate o funda, imi place sa vad cat de inteligente sunt raspunsurile experilor tpu.Imi place, de asemenea sa raspund si sa ajut.Cu cat ajut, cu atat sunt ajuta, suntem exact ca o familie, asta imi place la acest site!
In primul rand pentru ca iti poti ajuta semenii si in al doilea rand pentru ca poti gasi si tu raspunsul la intrebarile tale
Buna.
Eu stau pe TPU pentru ca ma simt ca in familie.
Imi place totul la acest site, aici esti mereu bine venit/a, nu vei fi judecat de nimeni, invatam lucruri noi, interesante, si ne facem prieteni noi.
Ca pe TPU nu mai e nicaieri.
Toate cele bune!
E cel mai de *** site, pe langa sport.ro. o sa rasp la intr pe TPU pana o sa ajung pe pr loc, atunci krd ca am sa ma opresc
nu stiu ce se va intampla...
funda
Bună.
Este singurul site unde am cont și mă simt bine răspunzând la întrebările celorlalți dar mai citesc și la alte răspunsuri!
Pa, pa.
Sall. Functioneaza perfect, ajuta si vei fi ajutat. Neconditionat. Eu personal ma bucur ca exista TPU, aflammulte, si in acelasi timp, invatam multe. Pa
Pentru ca e amuzant sa raspunzi la intrebarile celorlalti, sa-i ajuti, si sa primesti in schimb, aceste funde
Eu sincer nu prea pun intrebari, mai mult raspund la ele.
TPU este site-ul meu preferat. Aici putem sa-i ajutam pe ceilalti, sa invatam lucruri noi, sa aflam si alte pareri, sa socializam, sa glumim, sa radem... Chiar suntem ca o mare familie, si ma bucur, ca fac parte din ea.
Numai bine tuturor!
AddaXD întreabă:
ILoveUSoMuch întreabă:
prodandumitru57 întreabă: