| fly a întrebat:

Voi de ce stati pe TPU? ce va place la acest site?;-)

Răspuns Câştigător
| Bya132 a răspuns:

Stau pe TPU deoarece ma simt cu voi, ca in familie, imi place sa vad cum se bucura lumea in general de cate o funda, imi place sa vad cat de inteligente sunt raspunsurile experilor tpu.Imi place, de asemenea sa raspund si sa ajut.Cu cat ajut, cu atat sunt ajuta, suntem exact ca o familie, asta imi place la acest site!

9 răspunsuri:
| pink_7086 a răspuns:

In primul rand pentru ca iti poti ajuta semenii si in al doilea rand pentru ca poti gasi si tu raspunsul la intrebarile talewinking

| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Eu stau pe TPU pentru ca ma simt ca in familie.
Imi place totul la acest site, aici esti mereu bine venit/a, nu vei fi judecat de nimeni, invatam lucruri noi, interesante, si ne facem prieteni noi.
Ca pe TPU nu mai e nicaieri.

Toate cele bune!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu din astea rolling on the floor! cerd ca sa raspund la intrebari dau sfaturi destul de bune smug

| cristianorudi7 a răspuns:

E cel mai de *** site, pe langa sport.ro. o sa rasp la intr pe TPU pana o sa ajung pe pr loc, atunci krd ca am sa ma opresc

nu stiu ce se va intampla...
funda

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este singurul site unde am cont și mă simt bine răspunzând la întrebările celorlalți dar mai citesc și la alte răspunsuri!
Pa, pa.

| baru a răspuns:

Sall. Functioneaza perfect, ajuta si vei fi ajutat. Neconditionat. Eu personal ma bucur ca exista TPU, aflammulte, si in acelasi timp, invatam multe. Pa

| Rooby a răspuns:

Ca sa ascult intrebarile stupide...

| nevermindpeople a răspuns:

Pentru ca e amuzant sa raspunzi la intrebarile celorlalti, sa-i ajuti, si sa primesti in schimb, aceste funde happy
Eu sincer nu prea pun intrebari, mai mult raspund la ele. big grin

NOname
| NOname a răspuns:

TPU este site-ul meu preferat. Aici putem sa-i ajutam pe ceilalti, sa invatam lucruri noi, sa aflam si alte pareri, sa socializam, sa glumim, sa radem... Chiar suntem ca o mare familie, si ma bucur, ca fac parte din ea.
Numai bine tuturor!

Întrebări similare