N-ar trebui sa desconsideri scoala si invatatura! te exprimi defectuos si pe alocuri n-ai nicio logica.
Nu traiesti dupa legi? esti sigur? poti macar sa-ti imaginezi o societate fara legi, reguli?
Cand o sa mai cresti o sa gandesti poate altfel.
Tot e bine ca nu intrebi cum sa devii vampir sau sirena ori ca n-ai scris un roman...
Mă piș cu jet pe ambele tabere.
Polițaii sunt niște inapți care în loc să-și facă datoria o ard aiurea pe banii de la buget și mai mult încurcă lumea.
Gangstarii ăia de care zici tu sunt la fel de vulnerabili ca un grăunte în fața unei găini atunci când îi separi de confortul turmei din care fac parte.
Sunt de partea mea si a bunului simt. Nu societatea este o problema ci oamenii care o formeaza... Daca toti am respecta regulile acum am trai intr-o lume mult mai buna si mai avansata din toate punctele de vedere. In Romania lumea nu prea respecta regulile, in Germania marea majoritate a oamenilor traiesc doar dupa reguli. Fa si tu comparatia... Diferenta o face educatia care la tine de exemplu lipseste cu desavarsire.
Ma nu sunt de partea politiei dar asta nu i-a impiedicat sa imi dea 200 lei amenda pentru lovire si cuvinte jignitoare. Deci nu ma ajuta sa fiu impotriva lor. Dar nici cu ei nu pot fi. Pot sa zic ca ma doare fix in p##a.
"Ca sa te poti opune unui lucru trebuie sa-l intelegi putin mai mult decat normal, altfel esti doar un idiot" - DucuCent 2014
Sunt liber cugetatoare, stii, tu esti in viata doar pentru ca este ilegal sa te omor.
Eee,hai nu ma inebunii.
Fiecare are un destin si este stapan pe viata lui.Tu daca ai chef de conversatii, hai la Conversatii, nu la Dragoste si sex.O zi buna.
Ok scuze dar doar sti cum era acum un an si am ramas la fel
Ma alege si tu categoria buna de explum plangeri ca cam asa suna intrebarea ta nu dragoste & sex. De unde ti-a venit asta in cap, nu te stradui sa intelegi tara stiu ca numa astfel de lucruri auzi ca comunismu era mai bun, politicieni din ziua de azi fura stim toti dar ce naiba vrei sa facem om fi noi multi dar sunt si alti care sunt deopotriva.
Esti cam frustrat tu asa... Dar hai sa iti explic, poate te trezesti un pic la realitate. Eu sunt de partea legii (atunci cand aceasta este aplicata in mod constitutional). Dar diferenta dintre mine si tine este urmatoarea:
Eu respect legea in limitele posibilitatii, am fost la scoala si am invatat carte ca sa fac ceva in viata in mod legal (si sunt foarte multumita de viata mea), tu te declari rebel, contra sistemului de invatamant (se observa acest lucru deoarece ai mici lacune in exprimare), vrei sa ajungi mare mafiot si etc...Insa peste ani, tu clar vei avea cu 10% mai multi bani ca mine si 100% mai putina libertate.
Copii visatori ca tine sunt folositi drept momeala in cercurile mafiotilor. Si e simplu, tu infunzi puscaria si ei dau petreceri in cinstea ta, ca au mai scapat de o razie si sunt liberi.
Nu ma las condusa si nici nu conduc, traiesc intr-un echilibru cu ceilalti!
Numai bine
Oh well... Nu stiam ca medicii veterinari se joaca Naruto . Mai baietel, acum suferi si de tulburare bipolara . Nu am cei 13-15 anisori ai tai (deoarece in intrebarile pe care le-ai postat pe aici asa sustii), ca sa dau curs tulburarii tale. Pe acest site sunt oameni care intr-adevar cauta ajutor, care au o problema reala si mai sunt si cei ca tine, caare se plictisesc si se cred mari medici sau conquistadori! Da-te jos din globul de cristal!