| Andrei296 a întrebat:

Salut

Voi sunteti de parte politiei si legilor
-Sau a gangsterilor si a neutrilor a rebelilor ce traiesc pe cont propiu.

Eu sipmlu nu traiesc dupa legi si scoala e societatea oarba suntem controlati usor nimeni nu spune nimic suntem legati la gura
Lasati sa cautam singuri prin umbre fericirea condusa de alti

Politicieni nu ajung la inchisoare decat la un caz foarte deschis oameni celebri la fel nu baga marionetele la racoare
dupa cine ne mai controleaza ca pe roboti
Oameni cu cipuri in cap tabuuri viata nu e nimic nu o controlam daca ascultam de alti
Baieti destepti sunt cei ce au ajuns departe fara ajutorul scolilor si relatilor mitei si altor.

Copii inteligenti sunt luati disparuti in laboratoare odata ce au aparut la televizor au disparut revin mai rau ca calculatorul
Sunteti prea logici luati-va dupa imaginaite

Funda cel mai destept raspuns

Scoala e degeaba pot ajunge mare fara ea... voI de partea cui sunteti? Sunteti corupti sau de partea voastra?
Va lasati condusi sau va conduceti?

14 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

N-ar trebui sa desconsideri scoala si invatatura! te exprimi defectuos si pe alocuri n-ai nicio logica.
Nu traiesti dupa legi? esti sigur? poti macar sa-ti imaginezi o societate fara legi, reguli?
Cand o sa mai cresti o sa gandesti poate altfel.
Tot e bine ca nu intrebi cum sa devii vampir sau sirena sad ori ca n-ai scris un roman...

| Wøodenpints a răspuns:

Mă piș cu jet pe ambele tabere.

Polițaii sunt niște inapți care în loc să-și facă datoria o ard aiurea pe banii de la buget și mai mult încurcă lumea.

Gangstarii ăia de care zici tu sunt la fel de vulnerabili ca un grăunte în fața unei găini atunci când îi separi de confortul turmei din care fac parte.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Sunt de partea mea si a bunului simt. Nu societatea este o problema ci oamenii care o formeaza... Daca toti am respecta regulile acum am trai intr-o lume mult mai buna si mai avansata din toate punctele de vedere. In Romania lumea nu prea respecta regulile, in Germania marea majoritate a oamenilor traiesc doar dupa reguli. Fa si tu comparatia... Diferenta o face educatia care la tine de exemplu lipseste cu desavarsire.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Ma nu sunt de partea politiei dar asta nu i-a impiedicat sa imi dea 200 lei amenda pentru lovire si cuvinte jignitoare. Deci nu ma ajuta sa fiu impotriva lor. Dar nici cu ei nu pot fi. Pot sa zic ca ma doare fix in p##a.

| Duucu a răspuns:

"Ca sa te poti opune unui lucru trebuie sa-l intelegi putin mai mult decat normal, altfel esti doar un idiot" - DucuCent 2014

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt liber cugetatoare, stii, tu esti in viata doar pentru ca este ilegal sa te omor.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eee,hai nu ma inebunii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare are un destin si este stapan pe viata lui.Tu daca ai chef de conversatii, hai la Conversatii, nu la Dragoste si sex.O zi buna.

| Andrei296 explică (pentru anonim_4396):

Ok scuze dar doar sti cum era acum un an si am ramas la fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil dacă aş înţelege ce vrei să spui, te-aş susţine. Aşa, pot spune doar că mă bucur că mi-am pierdut un minut din viaţă încercând să aflu ce vrei să exprimi.

| Futhakari a răspuns:

Ma alege si tu categoria buna de explum plangeri ca cam asa suna intrebarea ta nu dragoste & sex. De unde ti-a venit asta in cap, nu te stradui sa intelegi tara stiu ca numa astfel de lucruri auzi ca comunismu era mai bun, politicieni din ziua de azi fura stim toti dar ce naiba vrei sa facem om fi noi multi dar sunt si alti care sunt deopotriva.

| Hace a răspuns:

Esti cam frustrat tu asa... Dar hai sa iti explic, poate te trezesti un pic la realitate. Eu sunt de partea legii (atunci cand aceasta este aplicata in mod constitutional). Dar diferenta dintre mine si tine este urmatoarea:

Eu respect legea in limitele posibilitatii, am fost la scoala si am invatat carte ca sa fac ceva in viata in mod legal (si sunt foarte multumita de viata mea), tu te declari rebel, contra sistemului de invatamant (se observa acest lucru deoarece ai mici lacune in exprimare), vrei sa ajungi mare mafiot si etc...Insa peste ani, tu clar vei avea cu 10% mai multi bani ca mine si 100% mai putina libertate.

Copii visatori ca tine sunt folositi drept momeala in cercurile mafiotilor. Si e simplu, tu infunzi puscaria si ei dau petreceri in cinstea ta, ca au mai scapat de o razie si sunt liberi.

Nu ma las condusa si nici nu conduc, traiesc intr-un echilibru cu ceilalti!

Numai bine happy

| Andrei296 explică (pentru Hace):

Sunt medic veterinar. Am terminat cu scoala liceu bac etc

| Andrei296 explică (pentru Hace):

Am 26 de ani si imi zici niste prosti tu gandesti pe langa ma refer ca ei sunt cei buni nu politia nu stau eu cu ei.

| Hace a răspuns (pentru Andrei296):

Oh well... Nu stiam ca medicii veterinari se joaca Naruto laughing. Mai baietel, acum suferi si de tulburare bipolara laughing. Nu am cei 13-15 anisori ai tai (deoarece in intrebarile pe care le-ai postat pe aici asa sustii), ca sa dau curs tulburarii tale. Pe acest site sunt oameni care intr-adevar cauta ajutor, care au o problema reala si mai sunt si cei ca tine, caare se plictisesc si se cred mari medici sau conquistadori! Da-te jos din globul de cristal!

| MauvaisRose a răspuns:

Sunt de partea celor care stiu sa scrie.

Întrebări similare