| ParradiSs a întrebat:

Salut, vouo cum vi se pare viata asta, mie unu mi se pare ca ceva nu este in neregula, ca ar fi falsa. nu stiu din ce cauza, dar cand vb, ating sau mananc cv pur si simplu mi se pare ca e ceva in neregula. voi ce ziceti, e cv gresit in lumea asta?

5 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Sunt multe lucruri gresite in lumea asta iar faptul ca ti se pare fals ce atingi sau mananci este cea mai mica problema.Deja se stie ca ce mancam nu este intotdeauna ce stie pe ambalaj si ca de multe ori in loc de crenvusti mancam mai mult hartie in loc de branza un amestec de vopsea in loc de smantana naturala grasa smantana slaba ingrosata cu multa faina etc

| ParradiSs explică (pentru Freya1):

Nu ma refeream la asta. Se stie ca in ziua de azi produsele nu sunt ceea ce par. Eu ma refer la faptul ca e senzatia asta ca si cum lumea asta ar putea fi doar un fel de inceput.

| Hammurabi a răspuns:

Pai s-ar putea sa traim intr-o realitate virtuala si toata viata noastra sa nu fie decat o simulare pe un biosupercomputer care sa nu faca altceva decat sa ruleze viata fiecaruia alocand aleator evenimentele. Populatia crescand foarte mult e posibil sa inceapa sa mai dea erori. Mi-am dat seama de chestia asta azi dimineata cand intindeam untul pe o felie de paine. Mi-a scapat din mana, si contrar tuturor asteptarilor a picat cu untul in sus. Atunci am zis : ups! eroare in Matrix. 404

| Kaℓi a răspuns (pentru Hammurabi):

A fost o exceptie, dar de obicei, Murphy nu doarme laughing

| ParradiSs explică (pentru Hammurabi):

Nu cred ca traim intr-o simulare. Iar ce ti s-a intamplat tie e noroc pur